Giriş Kayıt
Lami Ates

Lami Ates (73)


Oyuncu

Lami Ates, 08 Ekim 1943 Malatya, Türkiye doğumlu oyuncu. Maskeli Süvari'nin Dönüşü (1969) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1943
Doğum Yeri: Malatya, Türkiye
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Oyuncu 7.1 520
2000 57 Aile, Dram Oyuncu    
1969 Western Oyuncu 7.3 6
1969 26 Macera Oyuncu 6.4 8
1969 26 Macera Oyuncu    
1969 26 Dram Oyuncu    
1968 25 Macera Oyuncu 7.2 6
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017