Giriş Kayıt
Lami Ates

Lami Ates (74)


Oyuncu

Lami Ates, 08 Ekim 1943 Malatya, Türkiye doğumlu oyuncu. Maskeli Süvari'nin Dönüşü (1969) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1943
Doğum Yeri: Malatya, Türkiye
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Oyuncu 7.1 522
2000 57 Aile, Dram Oyuncu    
1969 Western Oyuncu 7.3 6
1969 26 Macera Oyuncu 6.4 8
1969 26 Macera Oyuncu    
1969 26 Dram Oyuncu    
1968 25 Macera Oyuncu 7.2 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017