Giriş Kayıt
Scott J. Ateah

Scott J. Ateah


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Scott J. Ateah, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Juno (2007), Watchmen (2009), Şansa Bak (2011), Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: S. Ateah | Scott Ateah | Scott Athea | Scott Attea
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
4.9 24,328
2017 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
   
2016 Aksiyon Dublör 6.6 484
2016 Animasyon Dublör 5.5 2,116
2016 Komedi Dublör 6.2 351
2016 Dram Dublör 7.6 9,361

Diriliş
2015 Macera Dublör 8.0 481,427
2015 Gerilim Dublör 4.9 941

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Dublör 7.2 107,860
2015 Suç Dublör 4.8 663

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Dublör 6.6 258,102
2014 Gizem Dublör 6.3 378

Eğer Yaşarsam
2014 Dram Dublör 6.8 90,001
2014 Macera Dublör 7.4 902
2014 Aksiyon Dublör 6.5 311,800
2014 Suç Dublör 5.6 206
2014 Aksiyon Dublör 6.2 188,634
2014 Macera Dublör 7.0 35,142

Boynuzlar
2013 Dram Dublör 6.5 59,579
2013 Dram Dublör    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 90,210
2013 Müzik Dublör 7.2 13,907
2013 Dram Dublör    

Teslimat
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.1 3,126
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2013 Aksiyon Dublör 4.0 556

Şeytan Tohumu
2012 Korku Dublör 5.9 48,830

Geçmişin Sırları
2012 Dram Dublör 6.4 27,014
2012 Komedi Dublör    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Dublör 5.5 191,710
2012 Komedi Dublör    

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Dublör 6.3 208,629
2012 Komedi Dublör    

Şansa Bak
2011 Komedi Dublör 7.7 278,707

Gri Kurt
2011 Aksiyon Dublör 6.8 209,021

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Dublör 4.9 187,997
2011 Komedi Dublör 6.2 35,941

Yansıma
2011 Dram Dublör 6.2 1,236

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Dublör 5.2 48,025

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Dublör 4.8 4,880
2011 Aile Dublör    

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Dublör 5.4 94,082
2011 Dram Dublör 7.0 20

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Dublör 6.8 271,196
2010 Komedi Dublör    

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Dublör    

İşkence
2010 Korku Dublör 5.5 5,908

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Dublör 4.3 10,411

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Dublör 6.4 142,431
2010 Komedi Dublör 5.1 352

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Mahzen
2009 Macera Dublör 5.7 19,779
2009 Macera Dublör    
2009 Aksiyon Dublör 5.8 293,769

39. Dosya
2009 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 62,999

Kana Susadım
2009 Komedi Dublör 5.1 95,517
2009 Aksiyon Dublör 5.8 6,022
2009 Komedi Dublör    
2009 Bilim-Kurgu Dublör    
2009 Komedi Dublör 5.3 28,988
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2009 Aksiyon Dublör 7.6 405,074
2009 Aile Dublör 5.6 1,821

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 11,505
2008 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Dublör 4.8 5,425
2008 Dram Oyuncu    
2008 Komedi Dublör    

Savaş Sanatı: İntikam
2008 Aksiyon Oyuncu    
2008 Komedi Dublör    

Kardaki Yaratık
2008 Macera Dublör 3.3 1,464

Göz
2008 Dram Dublör 5.4 45,238

Aşk Kurbanları
2007 Suç Dublör 6.3 8,073

İsyan
2007 Aksiyon Dublör 6.7 12,853

88 Dakika
2007 Suç Dublör 5.9 67,060
2007 Komedi Dublör 7.5 427,446

BloodRayne II: Kurtuluş
2007 Aksiyon Dublör 2.6 7,923

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Dublör 5.6 76,177

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 265,002
2007 Dram Dublör 6.7 7,154

Görünmez
2007 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
6.3 31,655

İhanetin Bedeli
2007 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 25,995

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 9,854

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Dublör 5.7 11,410

Lanetli Ada
2006 Korku Dublör
Yönetmen Asistanı
3.7 54,951

Özel Birlik
2006 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 398,284
2006 Macera Yönetmen Asistanı 5.5 47,555

Yaratıklar
2006 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.5 63,563
2006 Dram Dublör 7.4 5,383
2005 Biyografi Dublör 7.4 104,633

Kaos
2005 Aksiyon Dublör 6.5 44,748

Sadece Arkadaş
2005 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.2 85,500

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Dublör 5.7 274,153
2005 Gerilim Dublör
Yönetmen Asistanı
6.0 645

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Dublör 6.6 5,527
2005 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
5.3 13,412

Kötü Kızlar
2005 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
3.4 1,529
2004 Aksiyon Dublör 5.9 138,114

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 55,084

Ölüm Yolu
2004 Korku Dublör 5.2 7,606
2004 Gizem Dublör 3.3 1,212

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.1 405,520
2004 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
1.9 25,880
2004 Dublör 5.6 99
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
2004 Macera Dublör 3.5 830

Kurtar Beni!
2004 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.9 41,052

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Dublör 5.8 92,075

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Dublör 6.3 91,845
2003 Dram Dublör    
2003 Komedi Dublör 6.9 157,872

İtalya'da Aşk
2003 Macera Dublör 5.4 28,831

Karda Yürüyen
2003 Macera Dublör 7.4 8,567

Kor
2003 Aksiyon Dublör 5.4 79,057

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 27,686

Onlar
2002 Korku Dublör 4.8 10,969

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Dublör 5.8 19,912

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 16,851

Hepsini İstiyorum
2002 Komedi Dublör 6.1 5,522
2002 Komedi Dublör    
2002 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.4 1,096
2002 Aksiyon Dublör    

Rehine
2002 Gerilim Dublör 5.8 6,440
2002 Aksiyon Dublör 5.0 838

Katil
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.3 11,328
2001 Aksiyon Dublör 4.6 6,585
2001 Dram Dublör    

Harika Köpek 3
2001 Komedi Yönetmen Asistanı    

Gizli Casus
2000 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.3 245

En Değerli Maymun
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 3.8 1,801

Böcek Yuvası
2000 Bilim-Kurgu Dublör    
1999 Aksiyon Dublör    
1999 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
4.7 370
1999 Korku Dublör 2.7 690

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Dublör 6.0 18,638
1998 Aksiyon Dublör 6.7 1,626
1998 Komedi Dublör 4.1 281
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
4.4 4,322
1998 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
1998 Korku Dublör    

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Dublör 5.1 13,397

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Armağan Listesi
1997 Komedi Dublör 6.7 843

Büyük İntikam
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
5.1 903

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 67,265
1997 Aksiyon Dublör    
1997 Komedi Dublör 5.2 657
1996 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 289
1996 Komedi Dublör 4.9 3,547
1996 Aksiyon Dublör 4.3 257
1996 Bilim-Kurgu Dublör 6.0 4,054

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Dublör 6.5 9,527

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Dublör 6.7 30,446
1995 Aksiyon Dublör 5.2 88
1995 Dram Dublör 5.1 898
1995 Korku Dublör 4.0 5,371
1995 Dram Dublör 4.8 150
1994 Macera Dublör 3.1 8,560
1994 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
   
1993 Gizem Dublör    

İskoçyalı
1992 Aksiyon Dublör 7.3 10,295

Şah Mat
1992 Dram Dublör 6.1 6,120
1991 Korku Dublör
Oyuncu
6.4 2,393
1991 Aksiyon Dublör 5.3 2,642
1990 Komedi Dublör    
1988 Aksiyon Dublör 2.0 5,667
1986 Aksiyon Dublör 4.4 7,103

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 28,749

Mad Max 3
1985 Aksiyon Dublör 6.2 105,667
1985 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.0 2,407
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017