Giriş Kayıt
Scott J. Ateah

Scott J. Ateah


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Scott J. Ateah, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Juno (2007), Watchmen (2009), Şansa Bak (2011), Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: S. Ateah | Scott Ateah | Scott Athea | Scott Attea
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
4.7 38,561
2017 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
   
2016 Aksiyon Dublör 6.9 1,858
2016 Animasyon Dublör 5.6 5,741
2016 Komedi Dublör 6.2 351
2016 Dram Dublör 7.6 9,554

Diriliş
2015 Macera Dublör 8.0 494,603
2015 Gerilim Dublör 4.9 941

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Dublör 7.2 110,837
2015 Suç Dublör 4.8 663

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Dublör 6.6 260,445
2014 Gizem Dublör 6.3 378

Eğer Yaşarsam
2014 Dram Dublör 6.8 91,536
2014 Macera Dublör 7.4 902
2014 Aksiyon Dublör 6.4 316,747
2014 Suç Dublör 5.6 206
2014 Aksiyon Dublör 6.2 190,231
2014 Macera Dublör 7.0 35,823

Boynuzlar
2013 Dram Dublör 6.5 60,616
2013 Dram Dublör    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 91,247
2013 Müzik Dublör 7.2 13,954
2013 Dram Dublör    

Teslimat
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.1 3,126
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2013 Aksiyon Dublör 4.0 556

Şeytan Tohumu
2012 Korku Dublör 5.9 49,227

Geçmişin Sırları
2012 Dram Dublör 6.4 27,262
2012 Komedi Dublör    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Dublör 5.5 193,605
2012 Komedi Dublör    

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Dublör 6.3 210,240
2012 Komedi Dublör    

Şansa Bak
2011 Komedi Dublör 7.7 280,772

Gri Kurt
2011 Aksiyon Dublör 6.8 210,517

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Dublör 4.9 189,620
2011 Komedi Dublör 6.2 36,259

Yansıma
2011 Dram Dublör 6.2 1,236

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Dublör 5.2 48,419

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Dublör 4.8 4,880
2011 Aile Dublör    

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Dublör 5.4 94,793
2011 Dram Dublör 7.0 20

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Dublör 6.8 273,198
2010 Komedi Dublör    

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Dublör    

İşkence
2010 Korku Dublör 5.5 5,908

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Dublör 4.3 10,411

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Dublör 6.4 143,280
2010 Komedi Dublör 5.1 352

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Mahzen
2009 Macera Dublör 5.7 19,920
2009 Macera Dublör    
2009 Aksiyon Dublör 5.8 296,706

39. Dosya
2009 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 63,610

Kana Susadım
2009 Komedi Dublör 5.1 96,308
2009 Aksiyon Dublör 5.8 6,022
2009 Komedi Dublör    
2009 Bilim-Kurgu Dublör    
2009 Komedi Dublör 5.3 29,257
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2009 Aksiyon Dublör 7.6 408,672
2009 Aile Dublör 5.6 1,821

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 11,505
2008 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Dublör 4.8 5,425
2008 Dram Oyuncu    
2008 Komedi Dublör    

Savaş Sanatı: İntikam
2008 Aksiyon Oyuncu    
2008 Komedi Dublör    

Kardaki Yaratık
2008 Macera Dublör 3.3 1,464

Göz
2008 Dram Dublör 5.4 45,625

Aşk Kurbanları
2007 Suç Dublör 6.3 8,073

İsyan
2007 Aksiyon Dublör 6.7 12,853

88 Dakika
2007 Suç Dublör 5.9 67,472
2007 Komedi Dublör 7.5 430,906

BloodRayne II: Kurtuluş
2007 Aksiyon Dublör 2.6 7,923

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Dublör 5.6 76,556

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 266,940
2007 Dram Dublör 6.7 7,154

Görünmez
2007 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
6.3 31,836

İhanetin Bedeli
2007 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 26,404

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 9,854

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Dublör 5.7 11,410

Lanetli Ada
2006 Korku Dublör
Yönetmen Asistanı
3.7 55,290

Özel Birlik
2006 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 404,508
2006 Macera Yönetmen Asistanı 5.5 47,920

Yaratıklar
2006 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.5 64,033
2006 Dram Dublör 7.4 5,383
2005 Biyografi Dublör 7.4 105,706

Kaos
2005 Aksiyon Dublör 6.5 44,990

Sadece Arkadaş
2005 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.2 86,219

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Dublör 5.7 275,819
2005 Gerilim Dublör
Yönetmen Asistanı
6.0 645

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Dublör 6.6 5,527
2005 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
5.3 13,412

Kötü Kızlar
2005 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
3.4 1,529
2004 Aksiyon Dublör 5.9 139,684

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 55,628

Ölüm Yolu
2004 Korku Dublör 5.2 7,606
2004 Gizem Dublör 3.3 1,212

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.1 410,538
2004 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
2.0 26,186
2004 Dublör 5.6 99
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
2004 Macera Dublör 3.5 830

Kurtar Beni!
2004 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.9 41,170

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Dublör 5.8 92,759

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Dublör 6.3 92,325
2003 Dram Dublör    
2003 Komedi Dublör 6.9 158,915

İtalya'da Aşk
2003 Macera Dublör 5.4 29,166

Karda Yürüyen
2003 Macera Dublör 7.4 8,567

Kor
2003 Aksiyon Dublör 5.4 79,677

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 27,946

Onlar
2002 Korku Dublör 4.8 10,969

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Dublör 5.8 19,912

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 16,851

Hepsini İstiyorum
2002 Komedi Dublör 6.1 5,522
2002 Komedi Dublör    
2002 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.4 1,096
2002 Aksiyon Dublör    

Rehine
2002 Gerilim Dublör 5.8 6,440
2002 Aksiyon Dublör 5.0 838

Katil
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.3 11,328
2001 Aksiyon Dublör 4.6 6,585
2001 Dram Dublör    

Harika Köpek 3
2001 Komedi Yönetmen Asistanı    

Gizli Casus
2000 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.3 245

En Değerli Maymun
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 3.8 1,801

Böcek Yuvası
2000 Bilim-Kurgu Dublör    
1999 Aksiyon Dublör    

Dük
1999 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
4.7 370
1999 Korku Dublör 2.7 690

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Dublör 6.0 18,638
1998 Aksiyon Dublör 6.7 1,626
1998 Komedi Dublör 4.1 281
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
4.4 4,322
1998 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
1998 Korku Dublör    

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Dublör 5.1 13,493

Bay Şeşibeş
1997 Aile Dublör 3.9 12,186

Armağan Listesi
1997 Komedi Dublör 6.7 843

Büyük İntikam
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
5.1 903

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Dublör 8.4 68,073
1997 Aksiyon Dublör    
1997 Komedi Dublör 5.2 657
1996 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 289
1996 Komedi Dublör 4.9 3,547
1996 Aksiyon Dublör 4.3 257
1996 Bilim-Kurgu Dublör 6.0 4,054

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Dublör 6.5 9,527

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Dublör 6.7 30,446
1995 Aksiyon Dublör 5.2 88
1995 Dram Dublör 5.1 898
1995 Korku Dublör 4.0 5,371
1995 Dram Dublör 4.8 150
1994 Macera Dublör 3.1 8,659
1994 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
   
1993 Gizem Dublör    

İskoçyalı
1992 Aksiyon Dublör 7.3 10,429

Şah Mat
1992 Dram Dublör 6.1 6,120
1991 Korku Dublör
Oyuncu
6.4 2,393
1991 Aksiyon Dublör 5.3 2,642
1990 Komedi Dublör    
1988 Aksiyon Dublör 2.0 5,803
1986 Aksiyon Dublör 4.4 7,103

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 29,124

Mad Max 3
1985 Aksiyon Dublör 6.2 106,651
1985 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.0 2,407
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017