Giriş Kayıt
Frida Asp

Frida Asp


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Kostümcü

Frida Asp, yapım yöneticisi, yapımcı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

101 Yaşında Hesabı Ödemeden Kaçıp Ortadan Kaybolan Adam
2016 Macera Yapımcı 6.4 2,141
2014 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 652

Gir Kanıma
2008 Dram Yapımcı 7.9 184,916

Taşraya Dönüş
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 3,358

Şeytana Karşı
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 31,998
1996 Dram Kostüm Bölümü 6.9 1,272
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017