Giriş Kayıt
Frida Asp

Frida Asp


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Kostümcü

Frida Asp, yapım yöneticisi, yapımcı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

101 Yaşında Hesabı Ödemeden Kaçıp Ortadan Kaybolan Adam
2016 Macera Yapımcı 6.5 1,659
2014 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 652

Gir Kanıma
2008 Dram Yapımcı 7.9 182,468

Taşraya Dönüş
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 3,261

Şeytana Karşı
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 30,521
1996 Dram Kostüm Bölümü 6.9 1,272
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,193) Rick and Morty (4,260) The Defenders (3,290) The Strain (2,967) Suits (1,879) Mr. Mercedes (1,293) The Sinner (1,120) Fargo (1,116) The Last Ship (1,031) Breaking Bad (964)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017