Giriş Kayıt
Frida Asp

Frida Asp


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Kostümcü

Frida Asp, yapım yöneticisi, yapımcı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

101 Yaşında Hesabı Ödemeden Kaçıp Ortadan Kaybolan Adam
2016 Macera Yapımcı 6.4 1,985
2014 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 652

Gir Kanıma
2008 Dram Yapımcı 7.9 183,920

Taşraya Dönüş
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 3,261

Şeytana Karşı
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 31,834
1996 Dram Kostüm Bölümü 6.9 1,272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017