Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Carlos Asorey

Carlos Asorey


Senarist, Oyuncu

Carlos Asorey Brey, Santiago de Compostela, A Coruña, Galicia, İspanya doğumlu senarist, oyuncu.

Gerçek İsmi: Carlos Asorey Brey
Doğum Yeri: Santiago de Compostela, A Coruña, Galicia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Carlos Asorey Brey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Senarist 6.6 131
2003 Komedi Senarist 7.2 296

Güneşli Pazartesiler
2002 Komedi 7.7 10,052

Büyük Hayat
2000 Komedi Senarist 6.1 1,071
1979 Dram Oyuncu 7.5 512
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017