Giriş Kayıt
Ronald Asinas

Ronald Asinas


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Ronald Asinas, dublör, oyuncu, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Ronald Asinao | Ronaldo Asinas | Ronald Azinas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.3 424
2013 Komedi Oyuncu 4.5 22
2013 Aksiyon Özel Efekt 4.5 20
2011 Komedi Dublör 4.9 139
2008 Dram Dublör 6.8 37

Kartal Bir
2006 Aksiyon Oyuncu    
2004 Dram Dublör 6.7 352
1994 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.1 126
1988 Aksiyon Dublör 3.5 158
1985 Aksiyon Dublör 6.1 173
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017