Giriş Kayıt
John Ashton

John Ashton (69)


Oyuncu

John David Ashton, 22 Şubat 1948 Springfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Sosyete Polisi (1984), Geceyarısı Avı (1988), Little Big League (1994), The Tommyknockers (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John David Ashton
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1948
Doğum Yeri: Springfield, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: John D. Ashton | John David Ashton
Takma İsmi: Jodad
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 67 Suç Oyuncu 6.2 1,105
2009 61 Dram Oyuncu 5.7 83

Ortadaki Adam
2009 61 Komedi Oyuncu 6.6 33,628

Kızımı Kurtarın
2007 59 Suç Oyuncu 7.7 206,650

İçgüdü
1999 51 Dram Oyuncu 6.5 27,394
1998 50 Biyografi Oyuncu    

Çılgın Kardeşler
1998 50 Komedi Oyuncu 3.9 2,288

Büyük Vurgun
1996 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 511

Rüyanın Bedeli
1996 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 108
1995 47 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,582

Cennette Tuzak
1994 46 Macera Oyuncu 5.9 10,285
1994 46 Komedi Oyuncu 6.0 8,072
1993 45 Korku Oyuncu 5.4 8,408

Kıvırcık Sue
1991 43 Komedi Oyuncu 5.7 17,158
1991 43 Suç Oyuncu    
1989 41 Suç Oyuncu    

Geceyarısı Avı
1988 40 Aksiyon Oyuncu 7.6 57,079

Bebeğimiz Olacak
1988 40 Komedi Oyuncu 5.8 9,405

Sosyete Polisi 2
1987 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 89,204

Harika Şeyler
1987 39 Dram Oyuncu 7.1 21,258

King Kong Yaşıyor
1986 38 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,234
1986 38 Suç Oyuncu    

Sosyete Polisi
1984 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 133,638
1984 36 Macera Oyuncu 6.4 18,819
1981 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 715
1980 32 Dram Oyuncu 6.0 1,127
1979 31 Komedi Oyuncu 7.7 18,157
1978 30 Dram Oyuncu    

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,020
1977 Dram Oyuncu    
1977 29 Komedi Oyuncu 6.6 7,310
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,235
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017