Giriş Kayıt
Al Ashton

Al Ashton (49)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Alan Hunter, 26 Haziran 1957 Birmingham, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Gladyatör (2000) yapımıyla biliniyor.27 Nisan 2007 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Alan Hunter
Doğum Tarihi: 26 Haziran 1957
Ölüm Tarihi: 27 Nisan 2007
Doğum Yeri: Birmingham, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Al Hunter Ashton | Al Hunter | Alan Hunter-Ashton 
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Senarist 5.8 4,465
2008 Komedi Oyuncu 6.3 75

Kundakçı
2008 Dram Oyuncu 5.9 7,376
2007 Suç Oyuncu 3.8 208
2003 Komedi 7.9 3,738
2002 45 Animasyon Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu    

Cehennemden Gelen
2001 44 Korku Oyuncu 6.8 130,298
2001 44 Suç Oyuncu 6.5 579
2001 44 Macera Oyuncu    

Gladyatör
2000 43 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,060,977
2000 Macera Oyuncu 8.4 13,741
2000 Dram Senarist
Oyuncu
5.2 775
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.9 1,179

Sonsuza dek
1998 41 Komedi Oyuncu 7.0 60,395
1992 35 Oyuncu    

Wanda Adında Bir Balık
1988 31 Komedi Oyuncu 7.6 112,786
1986 Dram Oyuncu
Senarist
6.0 1,842
1985 Dram Senarist 5.0 6,237
1984 Suç Senarist 6.6 2,120
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017