Giriş Kayıt
Graham Ashley

Graham Ashley (52)


Oyuncu

Graham Ashley, 26 Nisan 1927 Northampton, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977) yapımıyla biliniyor.30 Ekim 1979 tarihinde (52 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1927
Ölüm Tarihi: 30 Ekim 1979
Doğum Yeri: Northampton, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Graham Ashely
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Aile Oyuncu 7.1 879

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 50 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,059,820
1977 50 Suç Oyuncu 6.8 373
1977 50 Komedi Oyuncu 4.1 215
1976 49 Komedi Oyuncu 4.0 319
1975 48 Komedi Oyuncu 4.7 191
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,825
1961 Aksiyon Oyuncu 8.4 5,320
1955 28 Gizem Oyuncu 7.2 563
Dizi Altyazıları
Westworld (6,931) The 100 (3,243) The Expanse (2,683) La casa de papel (1,981) The Crossing (1,670) Colony (1,526) 12 Monkeys (1,228) Genius (1,097) Vikings (1,041) Into the Badlands (1,041)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018