Giriş Kayıt
Edward Ashley

Edward Ashley (95)


Oyuncu

Edward Montagu Ashley Cooper, 12 Ağustos 1904 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu. Gurur Ve Önyargı (1940), Dick Tracy Meets Gruesome (1947), Tarzan and the Mermaids (1948), Nocturne (1946) gibi yapımlarla biliniyor.05 Mayıs 2000 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edward Montagu Ashley Cooper
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1904
Ölüm Tarihi: 05 Mayıs 2000
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Ashley Cooper | Edward Ashley Cooper
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 84 Komedi Oyuncu 6.2 8,546
1974 70 Komedi Oyuncu 5.6 5,560

Hain Kral
1965 61 Savaş Oyuncu 7.6 3,274
1959 Komedi Oyuncu    
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,826

Kralın Soytarısı
1955 51 Macera Oyuncu 8.0 9,380

İntikam Geçidi
1954 50 Dram Oyuncu 6.3 1,637
1952 48 Kara Film Oyuncu 6.7 2,064
1951 47 Aksiyon Oyuncu 6.0 316
1948 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,621
1947 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,199
1947 43 Dram Oyuncu 6.2 435
1946 42 Suç Oyuncu 6.6 794

Siyah Kuğu
1942 38 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,000
1942 38 Dram Oyuncu 7.2 312
1941 37 Komedi Oyuncu 6.8 353
1941 37 Komedi Oyuncu 7.1 1,231
1940 36 Gizem Oyuncu 6.4 162
1940 36 Dram Oyuncu 6.4 348

Gurur Ve Önyargı
1940 36 Dram Oyuncu 7.4 6,341
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017