Giriş Kayıt
Martin Ashbee

Martin Ashbee


Sesler

Martin Ashbee, sesler. Porky's (1981), Ateş Savaşı (1981), Porky's II: The Next Day (1983), The Boy in Blue (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Martin Ashby
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Biyografi Sesler 5.4 866
1983 Komedi Sesler 4.9 9,229
1981 Komedi Sesler 6.2 33,730

Ateş Savaşı
1981 Macera Sesler 7.4 18,060

Yangın
1979 Aksiyon Sesler 3.5 683
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018