Giriş Kayıt
Martin Ashbee

Martin Ashbee


Sesler

Martin Ashbee, sesler. Porky's (1981), Ateş Savaşı (1981), Porky's II: The Next Day (1983), The Boy in Blue (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Martin Ashby
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Biyografi Sesler 5.4 866
1983 Komedi Sesler 4.9 9,229
1981 Komedi Sesler 6.2 33,935

Ateş Savaşı
1981 Macera Sesler 7.4 18,195

Yangın
1979 Aksiyon Sesler 3.5 683
Dizi Altyazıları
Westworld (5,874) The Expanse (3,090) The 100 (2,787) La casa de papel (2,058) Colony (1,822) The Crossing (1,589) Luke Cage (1,452) Genius (1,283) 12 Monkeys (1,153) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018