Giriş Kayıt
Sergey Artsibashev

Sergey Artsibashev (63)


Oyuncu

Sergei Nikolayevich Artsybashev, 14 Eylül 1951 doğumlu oyuncu. (2007) 12 (2007), (2014) Budala (2014), (1984) Zhestokiy romans (1984), (2000) DMB (2000) gibi yapımlarla biliniyor.12 Temmuz 2015 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sergei Nikolayevich Artsybashev
Doğum Tarihi: 14 Eylül 1951
Ölüm Tarihi: 12 Temmuz 2015
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Budala
2014 63 Dram Oyuncu 8.0 4,129
2007 56 Suç Oyuncu 7.8 11,717
2000 49 Komedi Oyuncu 7.6 1,221

Projeksiyoncu
1991 40 Dram Oyuncu 7.1 1,582
1984 33 Dram Oyuncu 8.1 2,313
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,292) Rogue One (5,388) Split (4,008) Assassin's Creed (2,907) Hidden Figures (2,412) Brimstone (2,346) Paterson (2,264) The Institute (1,587) The Great Wall (1,343) Patriots Day (1,266)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017