Giriş Kayıt
Brooks Arthur

Brooks Arthur


Müzisyen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Brooks Arthur, müzisyen, oyuncu, senarist, yapımcı. Kumanda (2006), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), Süper Baba (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyükler 2
2013 Komedi Müzik 5.4 112,514

Babasının Oğlu
2012 Komedi Müzik 5.6 73,232

Jack ve Jill
2011 Komedi Müzik 3.4 62,635
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 225

Hayatım Yalan
2011 Komedi Müzik 6.4 179,410

Büyükler
2010 Komedi Müzik 6.0 187,810

Gerçek Masallar
2008 Komedi Müzik 6.1 74,432

Tavşan Kız
2008 Komedi Müzik 5.5 66,051

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Müzik 5.5 161,074

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Müzik 6.0 122,887

Kumanda
2006 Komedi Müzik 6.4 255,158

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Müzik 4.6 42,203

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
5.4 18,505

Süper Baba
1999 Komedi Müzik 6.4 167,193

Sucu
1998 Komedi Müzik 6.1 123,356

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Müzik 6.8 113,386
1992 Aile Müzik 7.0 2,192

Yatağımdaki Düşman
1991 Suç Müzik 6.1 38,334
1989 Komedi Müzik 7.2 5,399

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Müzik 5.0 36,565
1989 Macera Müzik 5.5 7,664
1989 Aksiyon Müzik 7.4 14,931
1988 Macera Müzik 3.4 7,677

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Müzik 5.9 55,662

Yıldız Adam
1984 Macera Müzik 7.0 34,426

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Müzik 7.2 134,080

Doğru Hamle
1983 Dram Müzik 5.9 12,719
1978 Dram Müzik 6.5 2,501
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017