Giriş Kayıt
Brooks Arthur

Brooks Arthur


Müzisyen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Brooks Arthur, müzisyen, oyuncu, senarist, yapımcı. Kumanda (2006), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), Süper Baba (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyükler 2
2013 Komedi Müzik 5.4 113,205

Babasının Oğlu
2012 Komedi Müzik 5.6 73,711

Jack ve Jill
2011 Komedi Müzik 3.4 63,029
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 225

Hayatım Yalan
2011 Komedi Müzik 6.4 180,471

Büyükler
2010 Komedi Müzik 6.0 188,760

Gerçek Masallar
2008 Komedi Müzik 6.1 74,865

Tavşan Kız
2008 Komedi Müzik 5.5 66,408

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Müzik 5.5 161,943

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Müzik 6.0 123,454

Kumanda
2006 Komedi Müzik 6.4 256,626

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Müzik 4.6 42,295

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
5.4 18,505

Süper Baba
1999 Komedi Müzik 6.4 167,913

Sucu
1998 Komedi Müzik 6.1 124,267

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Müzik 6.8 113,940
1992 Aile Müzik 7.0 2,192

Yatağımdaki Düşman
1991 Suç Müzik 6.2 38,797
1989 Komedi Müzik 7.2 5,399

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Müzik 5.0 36,929
1989 Macera Müzik 5.5 7,713
1989 Aksiyon Müzik 7.4 14,990
1988 Macera Müzik 3.4 7,677

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Müzik 5.9 56,185

Yıldız Adam
1984 Macera Müzik 7.0 34,517

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Müzik 7.2 135,434

Doğru Hamle
1983 Dram Müzik 5.9 12,730
1978 Dram Müzik 6.5 2,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017