Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Brooks Arthur

Brooks Arthur


Müzisyen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Brooks Arthur, müzisyen, oyuncu, senarist, yapımcı. Kumanda (2006), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), Süper Baba (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyükler 2
2013 Komedi Müzik 5.4 111,737

Babasının Oğlu
2012 Komedi Müzik 5.6 72,687

Jack ve Jill
2011 Komedi Müzik 3.4 62,177
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 225

Hayatım Yalan
2011 Komedi Müzik 6.4 178,002

Büyükler
2010 Komedi Müzik 6.0 186,816

Gerçek Masallar
2008 Komedi Müzik 6.1 73,958

Tavşan Kız
2008 Komedi Müzik 5.5 65,618

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Müzik 5.5 160,126

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Müzik 6.0 122,260

Kumanda
2006 Komedi Müzik 6.4 253,393

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Müzik 4.6 42,017

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
5.4 18,505

Süper Baba
1999 Komedi Müzik 6.4 166,400

Sucu
1998 Komedi Müzik 6.1 122,624

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Müzik 6.8 112,661
1992 Aile Müzik 7.0 2,192

Yatağımdaki Düşman
1991 Suç Müzik 6.1 37,833
1989 Komedi Müzik 7.2 5,399

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Müzik 5.0 36,159
1989 Macera Müzik 5.5 7,552
1989 Aksiyon Müzik 7.4 14,858
1988 Macera Müzik 3.4 7,677

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Müzik 5.9 55,091

Yıldız Adam
1984 Macera Müzik 7.0 34,174

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Müzik 7.2 132,675

Doğru Hamle
1983 Dram Müzik 5.9 12,540
1978 Dram Müzik 6.5 2,457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017