Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Fernando Arrabal

Fernando Arrabal (84)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Fernando Arrabal, 11 Ağustos 1932 Melilla, Spanish Protectorate of Morocco, İspanya doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen. Fando Y Lis (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1932
Doğum Yeri: Melilla, Spanish Protectorate of Morocco, İspanya
Diğer Bir İsmi: Arrabal
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 74 Komedi Oyuncu 6.0 487
1994 62 Belgesel Oyuncu 6.8 406

Araba Mezarlığı
1983 51 Senarist
Yönetmen
   
1982 50 Senarist
Yönetmen
5.4 83
1979 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 185
1975 43 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 290

Çılgın Bir At Gibi Gideceğim
1973 41 Dram Senarist
Yönetmen
7.0 614

Yaşasın Ölüm
1971 39 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.9 1,004
1970 38 Gerilim Oyuncu 5.9 53
1969 37 Dram Oyuncu
Senarist
5.7 15
1968 36 Macera Senarist 7.1 3,882
1966 34 Komedi Oyuncu 7.0 757
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017