Giriş Kayıt
Pia Arnold

Pia Arnold


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Pia Arnold, yapım yöneticisi, yapımcı. Neşeli Günler (1965), Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası (1971), Kabare - Elveda Berlin (1972), Odessa Dosyası (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pia I. Arnold  | Pia I. Arnold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Yapım Yöneticisi 8.2 3,025
1980 Komedi Çeşitli 5.4 1,903
1978 Dram Yapımcı    

Odessa Dosyası
1974 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 8,333

Kabare - Elveda Berlin
1972 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 41,014

Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası
1971 Aile Yapım Yöneticisi 7.8 149,215

Neşeli Günler
1965 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.0 169,373

Nuremberg Mahkemesi
1961 Dram Çeşitli 8.2 56,884
Film Altyazıları
Black Panther (2,939) Cargo (2,477) Red Sparrow (2,354) True Crimes (1,752) Game Night (1,712) Deadpool (1,278) Ready Player One (1,276) Avengers: Infinity War (980) Annihilation (916) Den of Thieves (916)
Dizi Altyazıları
Westworld (12,711) Supernatural (6,722) La casa de papel (4,670) Gotham (3,465) Arrow (3,408) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,330) The 100 (3,195) 13 Reasons Why (3,035) The Flash (2,500) Lucifer (2,068)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018