Giriş Kayıt
Pia Arnold

Pia Arnold


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Pia Arnold, yapım yöneticisi, yapımcı. Neşeli Günler (1965), Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası (1971), Kabare (1972), Odessa Dosyası (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pia I. Arnold  | Pia I. Arnold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Yapım Yöneticisi    
1980 Komedi Çeşitli 5.4 1,903
1978 Dram Yapımcı    

Odessa Dosyası
1974 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 7,538

Kabare
1972 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 38,664

Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası
1971 Aile Yapım Yöneticisi 7.8 139,227

Neşeli Günler
1965 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.0 158,005

Nuremberg Mahkemesi
1961 Dram Çeşitli 8.3 48,785
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017