Giriş Kayıt
Pia Arnold

Pia Arnold


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Pia Arnold, yapım yöneticisi, yapımcı. Neşeli Günler (1965), Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası (1971), Kabare (1972), Odessa Dosyası (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pia I. Arnold  | Pia I. Arnold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Yapım Yöneticisi    
1980 Komedi Çeşitli 5.4 1,903
1978 Dram Yapımcı    

Odessa Dosyası
1974 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 7,538

Kabare
1972 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 38,260

Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası
1971 Aile Yapım Yöneticisi 7.8 137,395

Neşeli Günler
1965 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.0 156,376

Nuremberg Mahkemesi
1961 Dram Çeşitli 8.3 47,958
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,375) Arrow (4,970) The Flash (4,861) The Expanse (2,650) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,938) Colony (1,827) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,724)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017