Giriş Kayıt
Pia Arnold

Pia Arnold


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Pia Arnold, yapım yöneticisi, yapımcı. Neşeli Günler (1965), Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası (1971), Kabare (1972), Odessa Dosyası (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pia I. Arnold  | Pia I. Arnold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Yapım Yöneticisi    
1980 Komedi Çeşitli 5.4 1,903
1978 Dram Yapımcı    

Odessa Dosyası
1974 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 7,538

Kabare
1972 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 38,498

Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası
1971 Aile Yapım Yöneticisi 7.8 138,453

Neşeli Günler
1965 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.0 157,363

Nuremberg Mahkemesi
1961 Dram Çeşitli 8.3 48,439
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017