Giriş Kayıt
Linda Arnold

Linda Arnold


Makyaj, Yapımcı

Linda Arnold, makyaj, yapımcı. Ucuz Roman (1994), Sürücü (2011), Benden Bu Kadar (1997), Aşkzede (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Linda Arnold-Smyth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Makyaj 6.2 108,903
2011 Aksiyon Makyaj 7.3 8,394

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 466,568
2011 Aksiyon Makyaj 9.0 7,158

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 91,324

Aşkzede
2008 Komedi Makyaj 7.2 228,243

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Makyaj 5.2 21,922
2008 Komedi Makyaj 6.1 37,835
2007 Komedi Makyaj 6.0 4,978

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Makyaj 5.7 39,308

Hayale Yolculuk
2006 Macera Makyaj 6.3 20,399

Denizci
2006 Aksiyon Makyaj 4.7 28,686
2006 Dram Makyaj
Yapımcı
5.5 674
2005 Komedi Makyaj 5.4 2,913
2005 Komedi Makyaj 6.3 5,506

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Makyaj 5.9 67,633

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Makyaj 6.3 170,176

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Makyaj 5.2 11,732

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Makyaj 6.2 142,911

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Makyaj 5.8 26,861
2001 Komedi Makyaj 7.3 4,971

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,821

Seksi Peri
1999 Komedi Makyaj 5.6 9,385

Kızıl Köşe
1997 Suç Makyaj 6.2 13,366

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Makyaj 7.7 235,921

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Makyaj 7.3 201,891
1995 Komedi Makyaj 5.4 1,501
1995 Dram Makyaj 6.5 15,433
1995 Dram Makyaj    

Ucuz Roman
1994 Suç Makyaj 8.9 1,436,297
1994 Komedi Makyaj 4.1 5,727

Kız Arkadaşım 2
1994 Komedi Makyaj 5.2 15,776
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017