Giriş Kayıt
Linda Arnold

Linda Arnold


Makyaj, Yapımcı

Linda Arnold, makyaj, yapımcı. Ucuz Roman (1994), Sürücü (2011), Benden Bu Kadar (1997), Aşkzede (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Linda Arnold-Smyth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Makyaj 6.2 107,827
2011 Aksiyon Makyaj 7.3 8,394

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 458,825
2011 Aksiyon Makyaj 9.0 7,158

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 89,970

Aşkzede
2008 Komedi Makyaj 7.2 225,847

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Makyaj 5.2 21,412
2008 Komedi Makyaj 6.1 37,455
2007 Komedi Makyaj 6.0 4,978

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Makyaj 5.7 38,908

Hayale Yolculuk
2006 Macera Makyaj 6.3 19,823

Denizci
2006 Aksiyon Makyaj 4.7 28,384
2006 Dram Makyaj
Yapımcı
5.5 643
2005 Komedi Makyaj 5.4 2,913
2005 Komedi Makyaj 6.3 5,506

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Makyaj 5.9 66,548

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Makyaj 6.3 168,409

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Makyaj 5.2 11,590

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Makyaj 6.2 140,219

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Makyaj 5.8 26,528
2001 Komedi Makyaj 7.3 4,971

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,363

Seksi Peri
1999 Komedi Makyaj 5.6 9,385

Kızıl Köşe
1997 Suç Makyaj 6.2 13,366

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Makyaj 7.7 233,197

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Makyaj 7.3 198,603
1995 Komedi Makyaj 5.4 1,501
1995 Dram Makyaj 6.5 15,115
1995 Dram Makyaj    

Ucuz Roman
1994 Suç Makyaj 8.9 1,409,608
1994 Komedi Makyaj 4.1 5,706

Kız Arkadaşım 2
1994 Komedi Makyaj 5.2 15,550
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017