Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Linda Arnold

Linda Arnold


Makyaj, Yapımcı

Linda Arnold, makyaj, yapımcı. Ucuz Roman (1994), Sürücü (2011), Benden Bu Kadar (1997), Aşkzede (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Linda Arnold-Smyth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Makyaj 6.2 106,443
2011 Aksiyon Makyaj 7.3 8,394

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 448,279
2011 Aksiyon Makyaj 9.0 7,158

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Makyaj 7.6 87,639

Aşkzede
2008 Komedi Makyaj 7.2 222,698

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Makyaj 5.2 21,412
2008 Komedi Makyaj 6.1 37,065
2007 Komedi Makyaj 6.0 4,978

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Makyaj 5.7 38,442

Hayale Yolculuk
2006 Macera Makyaj 6.3 19,823

Denizci
2006 Aksiyon Makyaj 4.7 27,977
2006 Dram Makyaj
Yapımcı
5.5 643
2005 Komedi Makyaj 5.4 2,913
2005 Komedi Makyaj 6.3 5,506

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Makyaj 5.9 65,305

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Makyaj 6.3 166,119

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Makyaj 5.2 11,322

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Makyaj 6.2 136,907

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Makyaj 5.8 26,130
2001 Komedi Makyaj 7.3 4,971

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,052

Seksi Peri
1999 Komedi Makyaj 5.6 9,385

Kızıl Köşe
1997 Suç Makyaj 6.2 13,358

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Makyaj 7.7 229,723

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Makyaj 7.3 195,219
1995 Komedi Makyaj 5.4 1,501
1995 Dram Makyaj 6.5 14,991
1995 Dram Makyaj    

Ucuz Roman
1994 Suç Makyaj 8.9 1,377,086
1994 Komedi Makyaj 4.1 5,626

Kız Arkadaşım 2
1994 Komedi Makyaj 5.1 15,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017