Giriş Kayıt
William Arnold

William Arnold (86)


Oyuncu

William R. Arnold, 05 Ocak 1884 Brockton, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. (1937) Korkusuz Kaptanlar (1937), (1934) Son Günah (1934), (1937) Kid Galahad (1937), (1940) Edison, the Man (1940) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William R. Arnold
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1884
Doğum Yeri: Brockton, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Billy Arnold | William R. 'Billy' Arnold
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Diktatör
1940 56 Komedi Oyuncu 8.5 151,272
1940 56 Biyografi Oyuncu 7.1 1,221

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 55 Dram Oyuncu 8.2 82,966

Para Beraber Gitmez
1938 54 Komedi Oyuncu 8.0 18,700
1937 53 Dram Oyuncu 6.0 34
1937 53 Biyografi Oyuncu 6.5 731
1937 53 Dram Oyuncu 7.1 37
1937 53 Suç Oyuncu 7.4 2,161

Korkusuz Kaptanlar
1937 53 Macera Oyuncu 8.0 6,903
1936 52 Komedi Oyuncu 6.5 651
1936 52 Komedi Oyuncu 7.0 61
1936 52 Komedi Oyuncu 6.9 617
1936 52 Komedi Oyuncu 6.7 541
1936 52 Komedi Oyuncu 6.5 415
1936 52 Suç Oyuncu 6.4 656

Vahşetin Çağrısı
1935 51 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,209
1935 51 Dram Oyuncu 7.0 572
1935 51 Komedi Oyuncu 6.5 95
1935 51 Komedi Oyuncu 7.0 781
1935 51 Dram Oyuncu 6.2 344

Vanities'de Cinayet
1934 50 Müzikal Oyuncu 6.8 447
1934 50 Komedi Oyuncu 7.8 366
1934 50 Komedi Oyuncu 6.9 489

Son Günah
1934 50 Suç Oyuncu 7.2 2,791
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017