Giriş Kayıt
Sig Arno

Sig Arno (79)


Oyuncu

Siegfried Aron, 27 Aralık 1895 Hamburg, Almanya doğumlu oyuncu. Palmiye Kumsalı Öyküsü (1942), (1929) Pandora'nın Kutusu (1929), (1929) Tagebuch einer Verlorenen (1929), (1942) Pardon My Sarong (1942) gibi yapımlarla biliniyor.17 Ağustos 1975 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Siegfried Aron
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1895
Ölüm Tarihi: 17 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Diğer Bir İsmi: Siegfrid Arno | Siegfried Arno | Siegrfred Arno |
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mehtap Körfezi
1951 56 Komedi Oyuncu 7.1 1,766
1950 55 Komedi Oyuncu 6.6 340
1945 50 Biyografi Oyuncu 6.8 944
1944 49 Komedi Oyuncu 6.3 708
1944 49 Komedi Oyuncu 7.1 86
1944 49 Komedi Oyuncu 6.6 646
1944 49 Komedi Oyuncu 7.2 122
1943 48 Komedi Oyuncu 6.4 937

Palmiye Kumsalı Öyküsü
1942 47 Romantik Oyuncu 7.7 8,912
1942 47 Komedi Oyuncu 7.7 1,779
1942 47 Komedi Oyuncu 7.4 1,401
1942 47 Fantastik Oyuncu 6.1 329
1941 46 Komedi Oyuncu 6.2 176
1941 46 Komedi Oyuncu 7.5 1,920
1941 46 Komedi Oyuncu 7.8 881

Büyük Diktatör
1940 45 Komedi Oyuncu 8.5 151,394
1940 45 Macera Oyuncu 6.1 2,192

Notre Dame'ın Kamburu
1939 44 Dram Oyuncu 7.9 8,414
1934 39 Komedi Oyuncu 6.4 17
1929 34 Dram Oyuncu 8.0 3,000

Pandora'nın Kutusu
1929 34 Suç Oyuncu 8.0 7,526
1927 32 Dram Oyuncu 7.4 418
1926 31 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017