Giriş Kayıt
Wendy Armstrong

Wendy Armstrong


Dublör

Wendy Armstrong, dublör. Altın Pusula (2007), Kurt Adam (2010), Left Behind (2014), Siyah İnci (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 279,319
2014 Aksiyon Dublör 3.1 26,877
2011 Aksiyon Dublör 7.0 567,429

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör 5.8 139,961

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 91,938

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 562,732

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 154,589

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 269,273
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 35,601

Siyah İnci
1994 Macera Dublör 6.6 7,326
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017