Giriş Kayıt
Wendy Armstrong

Wendy Armstrong


Dublör

Wendy Armstrong, dublör. Altın Pusula (2007), Kurt Adam (2010), Left Behind (2014), Siyah İnci (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 364,148
2014 Aksiyon Dublör 3.1 28,684
2011 Aksiyon Dublör 7.0 594,811

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör 5.8 142,759

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 93,653

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 585,337

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 158,305

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 277,599
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 36,439

Siyah İnci
1994 Macera Dublör 6.7 7,846
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017