Giriş Kayıt
Wendy Armstrong

Wendy Armstrong


Dublör

Wendy Armstrong, dublör. Altın Pusula (2007), Kurt Adam (2010), Left Behind (2014), Siyah İnci (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.7 251,379
2014 Aksiyon Dublör 3.1 26,667
2011 Aksiyon Dublör 7.0 563,741

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör 5.8 139,520

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 91,663

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 559,521

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 153,924

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 267,985
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 35,481

Siyah İnci
1994 Macera Dublör 6.6 7,326
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017