Giriş Kayıt
Wendy Armstrong

Wendy Armstrong


Dublör

Wendy Armstrong, dublör. Altın Pusula (2007), Kurt Adam (2010), Left Behind (2014), Siyah İnci (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 308,422
2014 Aksiyon Dublör 3.1 27,260
2011 Aksiyon Dublör 7.0 574,131

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör 5.8 140,706

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 92,432

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 568,684

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 155,569

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 271,675
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 35,822

Siyah İnci
1994 Macera Dublör 6.6 7,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017