Giriş Kayıt
Wendy Armstrong

Wendy Armstrong


Dublör

Wendy Armstrong, dublör. Altın Pusula (2007), Kurt Adam (2010), Left Behind (2014), Siyah İnci (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 334,316
2014 Aksiyon Dublör 3.1 27,833
2011 Aksiyon Dublör 7.0 581,122

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör 5.8 141,535

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 92,826

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 574,670

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 156,560

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 273,904
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 36,082

Siyah İnci
1994 Macera Dublör 6.6 7,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017