Giriş Kayıt
Wendy Armstrong

Wendy Armstrong


Dublör

Wendy Armstrong, dublör. Altın Pusula (2007), Kurt Adam (2010), Left Behind (2014), Siyah İnci (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 351,442
2014 Aksiyon Dublör 3.1 28,293
2011 Aksiyon Dublör 7.0 586,995

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör 5.8 142,235

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 93,271

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 580,768

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 157,546

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 276,052
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 36,282

Siyah İnci
1994 Macera Dublör 6.6 7,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017