Giriş Kayıt
Wendy Armstrong

Wendy Armstrong


Dublör

Wendy Armstrong, dublör. Altın Pusula (2007), Kurt Adam (2010), Left Behind (2014), Siyah İnci (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.7 222,323
2014 Aksiyon Dublör 3.1 26,442
2011 Aksiyon Dublör 7.0 560,132

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör 5.8 139,062

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 91,432

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 556,132

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 153,419

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 266,742
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 35,354

Siyah İnci
1994 Macera Dublör 6.6 7,326
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017