Giriş Kayıt
Frank Armitage

Frank Armitage (91)


Animasyon, Sanat Bölümü

Frank Armitage, 05 Ağustos 1924 doğumlu animasyon, sanat bölümü. Orman Çocuğu (1967) yapımıyla biliniyor.04 Ocak 2016 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1924
Ölüm Tarihi: 04 Ocak 2016
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Belgesel Sanat Bölümü 9.3 18,216

Orman Çocuğu
1967 43 Animasyon Animasyon 7.6 131,138
1964 40 Komedi Animasyon 7.8 115,005

Uyuyan Güzel
1959 35 Animasyon Animasyon 7.3 106,592

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 31 Animasyon Animasyon 7.3 91,743
1953 29 Animasyon Animasyon 7.3 94,813
Film Altyazıları
Gold (4,005) Get Out (2,403) Logan (1,924) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,221) Split (1,218) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (954) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,060) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,798) Fargo (2,610) The Last Kingdom (2,517) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017