Giriş Kayıt
Frank Armitage

Frank Armitage (91)


Animasyon, Sanat Bölümü

Frank Armitage, 05 Ağustos 1924 doğumlu animasyon, sanat bölümü. Orman Çocuğu (1967) yapımıyla biliniyor.04 Ocak 2016 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1924
Ölüm Tarihi: 04 Ocak 2016
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Belgesel Sanat Bölümü 9.3 18,216

Orman Çocuğu
1967 43 Animasyon Animasyon 7.6 130,142
1964 40 Komedi Animasyon 7.8 114,143

Uyuyan Güzel
1959 35 Animasyon Animasyon 7.3 105,600

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 31 Animasyon Animasyon 7.3 90,842
1953 29 Animasyon Animasyon 7.3 93,946
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017