Giriş Kayıt
Frank Armitage

Frank Armitage (91)


Animasyon, Sanat Bölümü

Frank Armitage, 05 Ağustos 1924 doğumlu animasyon, sanat bölümü. Orman Çocuğu (1967) yapımıyla biliniyor.04 Ocak 2016 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1924
Ölüm Tarihi: 04 Ocak 2016
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Belgesel Sanat Bölümü 9.3 18,216

Orman Çocuğu
1967 43 Animasyon Animasyon 7.6 133,270

Gökten İnen Melek
1964 40 Komedi Animasyon 7.8 117,252

Uyuyan Güzel
1959 35 Animasyon Animasyon 7.3 108,472

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 31 Animasyon Animasyon 7.3 93,646
1953 29 Animasyon Animasyon 7.3 96,715
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017