Giriş Kayıt
Frank Armitage

Frank Armitage (91)


Animasyon, Sanat Bölümü

Frank Armitage, 05 Ağustos 1924 doğumlu animasyon, sanat bölümü. Orman Çocuğu (1967) yapımıyla biliniyor.04 Ocak 2016 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1924
Ölüm Tarihi: 04 Ocak 2016
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Belgesel Sanat Bölümü 9.3 18,216

Orman Çocuğu
1967 43 Animasyon Animasyon 7.6 129,305
1964 40 Komedi Animasyon 7.8 113,273

Uyuyan Güzel
1959 35 Animasyon Animasyon 7.3 104,827

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 31 Animasyon Animasyon 7.3 90,053
1953 29 Animasyon Animasyon 7.3 93,160
Film Altyazıları
Passengers (7,173) Doctor Strange (3,613) Assassin's Creed (3,557) xXx: Return of Xander Cage (2,520) Arrival (2,447) Allied (2,372) Moana (1,585) Forushande (1,400) Split (1,386) Hacksaw Ridge (1,386)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,139) Legion (7,331) Supernatural (7,219) Arrow (5,442) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,551) Black Sails (3,502) Taboo (3,434) Vikings (3,369) Suits (3,011) Legends of Tomorrow (2,895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017