Giriş Kayıt
Joseph A. Armetta

Joseph A. Armetta


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Joseph A. Armetta, set dekoratörü, sanat bölümü. Taxi (1978), Charlie'nin Melekleri (1976), Şahin Tepesi (1981), (1977) Aşk Gemisi (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Armetta | Joseph Armetta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
1999 Suç Sanat Bölümü 6.2 7,319
1988 Dram Set Dekoratörü    

Cesur ve Güzel
1987 Dram Set Dekoratörü 3.5 5,700

Şahin Tepesi
1981 Dram Set Dekoratörü 6.2 2,362
1978 Komedi Set Dekoratörü 7.7 8,387
1977 Aksiyon Set Dekoratörü    

Aşk Gemisi
1977 Komedi Set Dekoratörü 6.1 5,964

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 6,966
1973 Suç Set Dekoratörü 7.1 4,392
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017