Giriş Kayıt
Joseph A. Armetta

Joseph A. Armetta


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Joseph A. Armetta, set dekoratörü, sanat bölümü. Taxi (1978), Charlie'nin Melekleri (1976), The Dark Secret of Harvest Home (1978), Hotel (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Armetta | Joseph Armetta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
1999 Suç Sanat Bölümü 6.2 7,319

Cesur ve Güzel
1987 Dram Set Dekoratörü 3.5 5,918
1983 Dram Set Dekoratörü 6.6 890

Şahin Tepesi
1981 Dram Set Dekoratörü 6.2 2,487
1978 Komedi Set Dekoratörü 7.7 8,805
1978 Dram Set Dekoratörü 8.1 832
1977 Aksiyon Set Dekoratörü    

Aşk Gemisi
1977 Komedi Set Dekoratörü 6.1 6,379

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 7,426
1973 Suç Set Dekoratörü 7.1 4,788
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017