Giriş Kayıt
Darryl Armbruster

Darryl Armbruster


Oyuncu

Darryl Armbruster, oyuncu. Eski Dostlar (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Biyografi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.0 57
2007 Aksiyon Oyuncu    

Eski Dostlar
2003 Komedi Oyuncu 7.1 195,602
2002 Komedi Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 3.3 261
Dizi Altyazıları
Vikings (16,936) Black Mirror (5,554) The Flash (4,771) Shameless (4,272) Supernatural (2,925) The Big Bang Theory (2,759) The Blacklist (1,504) Star Trek: Discovery (1,442) Knightfall (1,197) Black Lightning (1,187)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018