Giriş Kayıt
Darryl Armbruster

Darryl Armbruster


Oyuncu

Darryl Armbruster, oyuncu. Eski Dostlar (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Biyografi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.0 57
2007 Aksiyon Oyuncu    

Eski Dostlar
2003 Komedi Oyuncu 7.1 197,879
2002 Komedi Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 3.3 261
Film Altyazıları
Rampage (11,450) Ready Player One (8,585) Escape Plan 2: Hades (7,272) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,800) Set It Up (958) Den 12. mann (835) Journey's End (765) Blockers (636) Black Panther (622)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018