Giriş Kayıt
Darryl Armbruster

Darryl Armbruster


Oyuncu

Darryl Armbruster, oyuncu. Eski Dostlar (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Biyografi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.0 57
2007 Aksiyon Oyuncu    

Eski Dostlar
2003 Komedi Oyuncu 7.2 191,492
2002 Komedi Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 3.3 261
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017