Giriş Kayıt
Jordana Arkin

Jordana Arkin


Senarist, Yapımcı

Jordana Arkin, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jordanna Arklin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 18,890
2015 Aile Senarist 6.0 484

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.2 6,465
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 16,151
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.6 1,080
2001 Animasyon Senarist 7.0 6,849
1996 Animasyon Senarist 7.7 25,734
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018