Giriş Kayıt
Jordana Arkin

Jordana Arkin


Senarist, Yapımcı

Jordana Arkin, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jordanna Arklin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 18,538
2015 Aile Senarist 6.0 464

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.2 6,149
2012 Animasyon Senarist 7.0 6,651
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 16,044
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.6 1,080
1996 Animasyon Senarist 7.7 25,448
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018