Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jordana Arkin

Jordana Arkin


Senarist, Yapımcı

Jordana Arkin, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jordanna Arklin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.1 15,140
2015 Aile Senarist 6.2 259
2015 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 2,937
2012 Animasyon Senarist    
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 15,208
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.6 1,080
1994 Animasyon Senarist 7.7 23,430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017