Giriş Kayıt
Jordana Arkin

Jordana Arkin


Senarist, Yapımcı

Jordana Arkin, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jordanna Arklin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 17,194
2015 Aile Senarist 6.1 390

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.2 5,681
2012 Animasyon Senarist    
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 15,815
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.6 1,080
1994 Animasyon Senarist 7.7 24,857
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017