Giriş Kayıt
Jordana Arkin

Jordana Arkin


Senarist, Yapımcı

Jordana Arkin, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jordanna Arklin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 17,467
2015 Aile Senarist 5.9 435

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.2 5,874
2012 Animasyon Senarist    
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 15,897
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.6 1,080
1996 Animasyon Senarist 7.7 25,077
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017