Giriş Kayıt
Ben Aris

Ben Aris (66)


Oyuncu

Benjamin Patrick Aris, 16 Mart 1937 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1968) Eğer (1968), (1975) Tommy (1975), (1974) Dehşet Gemisi (1974), (1966) The Plague of the Zombies (1966) gibi yapımlarla biliniyor.04 Eylül 2003 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Benjamin Patrick Aris
Doğum Tarihi: 16 Mart 1937
Ölüm Tarihi: 04 Eylül 2003
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 63 Komedi Oyuncu 6.5 1,962
1987 50 Dram Oyuncu 7.1 849
1986 49 Dram Oyuncu    

Lanetliler Gemisi
1976 39 Dram Oyuncu 6.5 1,886
1976 39 Komedi Oyuncu 7.7 1,759
1975 38 Dram Oyuncu 6.6 16,091
1975 38 Macera Oyuncu 6.7 1,453

Dehşet Gemisi
1974 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,863

Üç Silahşörler
1973 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 12,836
1973 36 Aile Oyuncu 5.2 524

Talihli Adam
1973 36 Komedi Oyuncu 7.8 6,194

Yüzleşme
1971 34 Suç Oyuncu 7.5 23,090

Yalniz kalpler
1970 33 Biyografi Oyuncu 7.2 1,742
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1969 32 Dram Oyuncu 7.1 598

Eğer
1968 31 Dram Oyuncu 7.7 17,150
1968 31 Dram Oyuncu 6.8 2,286
1966 29 Korku Oyuncu 6.7 3,259
1951 14 Dram Oyuncu 7.2 244
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017