Giriş Kayıt
Elisa Argenzio

Elisa Argenzio


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Elisa Argenzio, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Yapımcı 7.2 298
2011 Suç Yapımcı    
2011 Suç Yapımcı    
2008 Suç Yapımcı 8.2 3,583

Şüpheli Cinayet
2006 Suç Yapımcı    
2006 Dram Yapımcı 5.8 4,906
2006 Dram Yapımcı 6.6 821

Banka: Kelebek Etkisi
2001 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.7 2,485
2001 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.9 282

Gözü Kara
1992 Suç Yapım Yöneticisi 6.8 32,697
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017