Giriş Kayıt
Jens Arentzen

Jens Arentzen (59)


Oyuncu

Jens Arentzen, 02 Mart 1958 Frederiksberg, Danimarka doğumlu oyuncu. Solen er så rød (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1958
Doğum Yeri: Frederiksberg, Danimarka
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cebimde Kan Var
2010 52 Belgesel Çeşitli 7.2 338
2009 51 Gerilim 6.7 1,537
2006 48 Animasyon Oyuncu 6.8 2,484
2003 45 Dram Oyuncu 5.9 237
2002 44 Belgesel Çeşitli 6.2 5
2002 44 Komedi Çeşitli 6.6 1,366
2001 43 Komedi Oyuncu 5.6 562
1999 41 Gerilim Oyuncu    

Şölen
1998 40 Dram Çeşitli
8.1 68,592
1989 31 Dram Oyuncu 5.8 57
1984 26 Dram Oyuncu 6.9 1,550
1978 Dram Oyuncu 9.2 2,890
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017