Giriş Kayıt
Tomàs Aragay

Tomàs Aragay


Senarist

Tomàs Aragay, Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu senarist. Truman (2015), Nico And Dani (2000), Una pistola en cada mano (2012), En la ciudad (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Senarist 7.3 7,637
2012 Komedi Senarist 6.5 2,237
2010 Dram Senarist 5.5 168
2009 Dram Çeşitli 6.8 377

Fiction
2006 Dram Senarist 6.9 354
2003 Dram Senarist 6.9 906

Nico And Dani
2000 Komedi Senarist 6.9 5,416
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017