Giriş Kayıt
Müjde Ar

Müjde Ar (63)


Oyuncu, Yapımcı

Kamile Suat Ebrem, 21 Haziran 1954 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Tosun Paşa (1976), Ağır Roman (1997), Arabesk (1988), Gülen Gözler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kamile Suat Ebrem
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
6.8 (27 Oy)
  • Currently 135.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 55 Dram Oyuncu 7.4 32
2008 54 Dram Oyuncu 5.9 40
2006 Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu 6.3 2,339
2003 Gerilim Oyuncu 7.4 555
2003 Dram Oyuncu 5.7 15
2000 46 Dram Oyuncu 7.4 2,111
2000 46 Oyuncu 5.8 2,464
1997 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 7,455
1994 40 Oyuncu 6.6 58
1990 36 Komedi Oyuncu 7.8 1,875
1988 34 Komedi Oyuncu 8.1 5,362
1988 34 Dram Oyuncu 7.0 20
1987 33 Dram Oyuncu 7.7 967
1987 33 Biyografi Oyuncu 5.9 39
1986 32 Komedi Oyuncu 7.8 1,231
1986 32 Dram Oyuncu 5.8 62
1986 32 Suç Oyuncu 6.5 105
1986 32 Komedi Oyuncu 7.4 335
1985 31 Dram Oyuncu 7.4 505
1985 31 Komedi Oyuncu 7.5 2,869
1985 31 Romantik Oyuncu 6.9 101
1984 30 Dram Oyuncu 7.3 425
1984 30 Dram Oyuncu 6.2 83
1984 30 Dram Oyuncu 6.2 65
1983 29 Oyuncu 5.2 58
1983 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,509
1983 29 Oyuncu 6.4 30
1982 28 Komedi Oyuncu 5.0 177
1982 28 Dram Oyuncu 7.5 82
1982 28 Oyuncu 5.7 367
1981 27 Oyuncu 5.8 34
1981 27 Oyuncu 7.2 46
1981 27 Macera Oyuncu 7.2 160
1981 27 Oyuncu 4.5 62
1979 25 Dram Oyuncu 5.3 93
1979 25 Dram Oyuncu    
1978 24 Komedi Oyuncu 8.7 10,865
1978 24 Dram Oyuncu 5.5 8
1978 24 Suç Oyuncu    
1978 24 Dram Oyuncu 3.8 5
1977 23 Macera Oyuncu 6.7 141
1977 23 Komedi Oyuncu 8.6 4,186
1977 23 Komedi Oyuncu 6.0 35
1977 23 Dram Oyuncu 3.1 46
1977 23 Oyuncu 4.8 18
1976 22 Komedi Oyuncu 9.1 16,955
1976 22 Macera Oyuncu 5.6 101
1976 22 Oyuncu 4.1 35
1976 22 Romantik Oyuncu 6.9 436
1976 22 Komedi Oyuncu 6.5 45
1975 21 Dram Oyuncu 5.1 151
1975 21 Komedi Oyuncu 5.8 165
1975 21 Dram Oyuncu 7.2 118
1975 21 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
1975 21 Dram Oyuncu 5.7 21
Dizi Altyazıları
Vikings (6,355) Shameless (3,796) Game of Thrones (3,066) Mr. Robot (2,965) Supernatural (2,740) The Big Bang Theory (2,207) Arrow (2,197) Outlander (1,924) Gotham (1,791) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,766)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017