Giriş Kayıt
Müjde Ar

Müjde Ar (62)


Oyuncu, Yapımcı

Kamile Suat Ebrem, 21 Haziran 1954 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Tosun Paşa (1976), Ağır Roman (1997), Arabesk (1988), Gülen Gözler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kamile Suat Ebrem
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
6.7 (26 Oy)
  • Currently 134.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 55 Dram Oyuncu 7.4 31
2008 54 Dram Oyuncu 5.9 40
2006 Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu 6.3 2,248
2003 Gerilim Oyuncu 7.6 482
2003 Dram Oyuncu 6.0 14
2000 46 Dram Oyuncu 7.4 2,006
2000 46 Oyuncu 5.8 2,342
1997 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 6,987
1994 40 Oyuncu 6.0 49
1990 36 Komedi Oyuncu 7.8 1,563
1988 34 Komedi Oyuncu 8.1 4,957
1988 34 Dram Oyuncu 6.7 18
1987 33 Dram Oyuncu 7.6 882
1987 33 Biyografi Oyuncu 5.9 39
1986 32 Komedi Oyuncu 7.7 1,073
1986 32 Dram Oyuncu 5.8 58
1986 32 Suç Oyuncu 6.6 98
1986 32 Komedi Oyuncu 7.2 301
1985 31 Dram Oyuncu 7.2 448
1985 31 Komedi Oyuncu 7.5 2,683
1985 31 Romantik Oyuncu 6.4 80
1984 30 Dram Oyuncu 7.2 372
1984 30 Dram Oyuncu 5.9 74
1984 30 Dram Oyuncu 5.9 52
1983 29 Oyuncu 5.3 56
1983 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,374
1983 29 Oyuncu 6.5 27
1982 28 Komedi Oyuncu 4.4 149
1982 28 Dram Oyuncu 6.5 52
1982 28 Oyuncu 5.7 343
1981 27 Oyuncu 6.0 24
1981 27 Macera Oyuncu 6.4 121
1981 27 Oyuncu 4.7 58
1979 25 Dram Oyuncu 5.4 90
1979 25 Dram Oyuncu    
1978 24 Komedi Oyuncu 8.8 10,187
1978 24 Dram Oyuncu 5.5 8
1978 24 Suç Oyuncu    
1978 24 Dram Oyuncu 3.8 5
1977 23 Macera Oyuncu 6.0 110
1977 23 Komedi Oyuncu 8.6 3,765
1977 23 Komedi Oyuncu 6.0 35
1977 23 Dram Oyuncu 3.1 46
1977 23 Oyuncu 4.8 18
1976 22 Komedi Oyuncu 9.1 15,993
1976 22 Macera Oyuncu 6.0 98
1976 22 Oyuncu 4.2 28
1976 22 Romantik Oyuncu 6.7 353
1976 22 Komedi Oyuncu 6.5 45
1975 21 Dram Oyuncu 5.2 149
1975 21 Komedi Oyuncu 5.4 143
1975 21 Dram Oyuncu 6.5 87
1975 21 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017