Giriş Kayıt
Müjde Ar

Müjde Ar (63)


Oyuncu, Yapımcı

Kamile Suat Ebrem, 21 Haziran 1954 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Tosun Paşa (1976), Ağır Roman (1997), Arabesk (1988), Gülen Gözler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kamile Suat Ebrem
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
6.8 (27 Oy)
  • Currently 135.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 9.2 1,426
2009 55 Dram Oyuncu 7.6 35
2008 54 Dram Oyuncu 5.9 43
2006 Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu 6.3 2,409
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 577
2003 Dram Oyuncu 5.7 15
2000 46 Dram Oyuncu 7.4 2,209
2000 46 Oyuncu 5.8 2,552
1997 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 7,767
1994 40 Oyuncu 6.8 63
1990 36 Komedi Oyuncu 7.9 2,046
1988 34 Komedi Oyuncu 8.1 5,628
1988 34 Dram Oyuncu 7.1 21
1987 33 Biyografi Oyuncu 6.7 51
1986 32 Komedi Oyuncu 7.8 1,307
1986 32 Dram Oyuncu 7.7 994
1986 32 Dram Oyuncu 5.8 63
1986 32 Suç Oyuncu 6.5 110
1986 32 Komedi Oyuncu 7.5 362
1985 31 Dram Oyuncu 7.5 535
1985 31 Komedi Oyuncu 7.5 3,013
1985 31 Romantik Oyuncu 7.2 118
1984 30 Dram Oyuncu 7.3 455
1984 30 Dram Oyuncu 6.2 86
1984 30 Dram Oyuncu 6.3 71
1983 29 Oyuncu 5.2 58
1983 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,585
1983 29 Oyuncu 6.4 30
1982 28 Komedi Oyuncu 5.2 193
1982 28 Dram Oyuncu 7.5 98
1982 28 Oyuncu 5.7 387
1981 27 Oyuncu 5.8 34
1981 27 Oyuncu 7.2 46
1981 27 Macera Oyuncu 7.2 188
1981 27 Oyuncu 4.5 62
1979 25 Dram Oyuncu 5.3 93
1979 25 Dram Oyuncu    
1978 24 Komedi Oyuncu 8.7 11,619
1978 24 Dram Oyuncu 5.5 8
1978 24 Suç Oyuncu    
1978 24 Dram Oyuncu 3.8 5
1977 23 Macera Oyuncu 6.7 163
1977 23 Komedi Oyuncu 8.6 4,474
1977 23 Komedi Oyuncu 6.0 35
1977 23 Dram Oyuncu 3.1 46
1977 23 Oyuncu 5.1 21
1976 22 Komedi Oyuncu 9.1 17,564
1976 22 Macera Oyuncu 5.4 109
1976 22 Oyuncu 4.1 37
1976 22 Romantik Oyuncu 7.0 489
1976 22 Komedi Oyuncu 6.5 45
1975 21 Dram Oyuncu 5.1 153
1975 21 Komedi Oyuncu 5.8 182
1975 21 Dram Oyuncu 7.1 135
1975 21 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
1975 21 Dram Oyuncu 5.7 21
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018