Giriş Kayıt
Müjde Ar

Müjde Ar (62)


Oyuncu, Yapımcı

Kamile Suat Ebrem, 21 Haziran 1954 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Tosun Paşa (1976), Ağır Roman (1997), Arabesk (1988), Gülen Gözler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kamile Suat Ebrem
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
6.7 (26 Oy)
  • Currently 134.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 55 Dram Oyuncu 8.1 28
2008 54 Dram Oyuncu 5.9 40
2006 Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu 6.3 2,202
2003 Gerilim Oyuncu 7.9 407
2003 Dram Oyuncu 6.0 14
2000 46 Dram Oyuncu 7.4 1,953
2000 46 Oyuncu 5.8 2,286
1997 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 6,656
1994 40 Oyuncu 6.0 49
1990 36 Komedi Oyuncu 7.9 1,339
1988 34 Komedi Oyuncu 8.2 4,673
1988 34 Dram Oyuncu 6.7 18
1987 33 Dram Oyuncu 7.7 803
1987 33 Biyografi Oyuncu 6.0 38
1986 32 Komedi Oyuncu 7.7 1,000
1986 32 Dram Oyuncu 5.7 56
1986 32 Suç Oyuncu 6.7 92
1986 32 Komedi Oyuncu 7.2 279
1985 31 Dram Oyuncu 7.2 425
1985 31 Komedi Oyuncu 7.5 2,525
1985 31 Romantik Oyuncu 6.2 73
1984 30 Dram Oyuncu 7.2 348
1984 30 Dram Oyuncu 5.8 70
1984 30 Dram Oyuncu 6.0 44
1983 29 Oyuncu 5.4 53
1983 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,266
1983 29 Oyuncu 6.5 27
1982 28 Komedi Oyuncu 4.4 141
1982 28 Dram Oyuncu 6.7 48
1982 28 Oyuncu 5.7 326
1981 27 Oyuncu 6.0 22
1981 27 Macera Oyuncu 6.5 115
1981 27 Oyuncu 4.7 57
1979 25 Dram Oyuncu 5.3 89
1979 25 Dram Oyuncu    
1978 24 Komedi Oyuncu 8.8 9,799
1978 24 Dram Oyuncu 5.5 8
1978 24 Suç Oyuncu    
1978 24 Dram Oyuncu 3.8 5
1977 23 Macera Oyuncu 6.0 105
1977 23 Komedi Oyuncu 8.6 3,522
1977 23 Komedi Oyuncu 6.0 35
1977 23 Dram Oyuncu 3.1 46
1977 23 Oyuncu 4.8 18
1976 22 Komedi Oyuncu 9.1 15,515
1976 22 Macera Oyuncu 6.0 98
1976 22 Oyuncu 4.3 27
1976 22 Romantik Oyuncu 6.7 321
1976 22 Komedi Oyuncu 6.6 43
1975 21 Dram Oyuncu 5.1 147
1975 21 Komedi Oyuncu 5.4 139
1975 21 Dram Oyuncu 6.5 83
1975 21 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,965) Passengers (8,633) Doctor Strange (4,950) Arrival (3,702) Assassin's Creed (3,066) Fences (2,945) Allied (2,861) Hacksaw Ridge (2,367) Moana (1,904) Forushande (1,513)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,685) Legion (8,607) The 100 (8,439) Taboo (7,759) The Big Bang Theory (6,008) Arrow (4,873) Black Sails (4,022) Vikings (3,610) The Expanse (3,461) The Flash (3,452)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017