Giriş Kayıt
Müjde Ar

Müjde Ar (62)


Oyuncu, Yapımcı

Kamile Suat Ebrem, 21 Haziran 1954 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Tosun Paşa (1976), Ağır Roman (1997), Arabesk (1988), Gülen Gözler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kamile Suat Ebrem
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
6.7 (26 Oy)
  • Currently 134.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 55 Dram Oyuncu 8.1 28
2008 54 Dram Oyuncu 5.9 40
2006 Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu 6.3 2,220
2003 Gerilim Oyuncu 7.9 410
2003 Dram Oyuncu 6.0 14
2000 46 Dram Oyuncu 7.4 1,976
2000 46 Oyuncu 5.8 2,305
1997 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 6,761
1994 40 Oyuncu 6.0 49
1990 36 Komedi Oyuncu 7.9 1,370
1988 34 Komedi Oyuncu 8.2 4,757
1988 34 Dram Oyuncu 6.7 18
1987 33 Dram Oyuncu 7.7 822
1987 33 Biyografi Oyuncu 6.0 38
1986 32 Komedi Oyuncu 7.7 1,020
1986 32 Dram Oyuncu 5.7 56
1986 32 Suç Oyuncu 6.7 93
1986 32 Komedi Oyuncu 7.3 289
1985 31 Dram Oyuncu 7.2 435
1985 31 Komedi Oyuncu 7.5 2,559
1985 31 Romantik Oyuncu 6.3 76
1984 30 Dram Oyuncu 7.2 360
1984 30 Dram Oyuncu 5.8 71
1984 30 Dram Oyuncu 6.0 45
1983 29 Oyuncu 5.4 53
1983 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,290
1983 29 Oyuncu 6.5 27
1982 28 Komedi Oyuncu 4.4 141
1982 28 Dram Oyuncu 6.7 48
1982 28 Oyuncu 5.7 334
1981 27 Oyuncu 6.0 22
1981 27 Macera Oyuncu 6.5 115
1981 27 Oyuncu 4.7 57
1979 25 Dram Oyuncu 5.3 89
1979 25 Dram Oyuncu    
1978 24 Komedi Oyuncu 8.8 9,939
1978 24 Dram Oyuncu 5.5 8
1978 24 Suç Oyuncu    
1978 24 Dram Oyuncu 3.8 5
1977 23 Macera Oyuncu 6.0 108
1977 23 Komedi Oyuncu 8.6 3,586
1977 23 Komedi Oyuncu 6.0 35
1977 23 Dram Oyuncu 3.1 46
1977 23 Oyuncu 4.8 18
1976 22 Komedi Oyuncu 9.1 15,681
1976 22 Macera Oyuncu 6.0 98
1976 22 Oyuncu 4.3 27
1976 22 Romantik Oyuncu 6.7 327
1976 22 Komedi Oyuncu 6.6 43
1975 21 Dram Oyuncu 5.1 147
1975 21 Komedi Oyuncu 5.4 139
1975 21 Dram Oyuncu 6.5 85
1975 21 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017