Giriş Kayıt
Müjde Ar

Müjde Ar (63)


Oyuncu, Yapımcı

Kamile Suat Ebrem, 21 Haziran 1954 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Tosun Paşa (1976), Ağır Roman (1997), Arabesk (1988), Gülen Gözler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kamile Suat Ebrem
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
6.7 (26 Oy)
  • Currently 134.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 55 Dram Oyuncu 7.4 32
2008 54 Dram Oyuncu 5.9 40
2006 Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu 6.2 2,325
2003 Gerilim Oyuncu 7.4 544
2003 Dram Oyuncu 6.0 14
2000 46 Dram Oyuncu 7.4 2,082
2000 46 Oyuncu 5.8 2,438
1997 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 7,361
1994 40 Oyuncu 6.3 54
1990 36 Komedi Oyuncu 7.8 1,809
1988 34 Komedi Oyuncu 8.1 5,290
1988 34 Dram Oyuncu 7.0 20
1987 33 Dram Oyuncu 7.7 957
1987 33 Biyografi Oyuncu 5.9 39
1986 32 Komedi Oyuncu 7.8 1,214
1986 32 Dram Oyuncu 5.8 60
1986 32 Suç Oyuncu 6.5 103
1986 32 Komedi Oyuncu 7.4 328
1985 31 Dram Oyuncu 7.4 491
1985 31 Komedi Oyuncu 7.5 2,838
1985 31 Romantik Oyuncu 7.0 97
1984 30 Dram Oyuncu 7.3 414
1984 30 Dram Oyuncu 6.2 82
1984 30 Dram Oyuncu 6.2 64
1983 29 Oyuncu 5.2 57
1983 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,482
1983 29 Oyuncu 6.4 30
1982 28 Komedi Oyuncu 5.0 176
1982 28 Dram Oyuncu 7.5 80
1982 28 Oyuncu 5.7 366
1981 27 Oyuncu 5.8 34
1981 27 Oyuncu 7.2 46
1981 27 Macera Oyuncu 7.2 158
1981 27 Oyuncu 4.5 62
1979 25 Dram Oyuncu 5.3 93
1979 25 Dram Oyuncu    
1978 24 Komedi Oyuncu 8.7 10,734
1978 24 Dram Oyuncu 5.5 8
1978 24 Suç Oyuncu    
1978 24 Dram Oyuncu 3.8 5
1977 23 Macera Oyuncu 6.6 139
1977 23 Komedi Oyuncu 8.6 4,111
1977 23 Komedi Oyuncu 6.0 35
1977 23 Dram Oyuncu 3.1 46
1977 23 Oyuncu 4.8 18
1976 22 Komedi Oyuncu 9.1 16,758
1976 22 Macera Oyuncu 5.6 101
1976 22 Oyuncu 4.1 32
1976 22 Romantik Oyuncu 6.9 423
1976 22 Komedi Oyuncu 6.5 45
1975 21 Dram Oyuncu 5.2 149
1975 21 Komedi Oyuncu 5.8 165
1975 21 Dram Oyuncu 7.1 114
1975 21 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
1975 21 Dram Oyuncu 5.7 21
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017