Giriş Kayıt
Müjde Ar

Müjde Ar (63)


Oyuncu, Yapımcı

Kamile Suat Ebrem, 21 Haziran 1954 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Tosun Paşa (1976), Ağır Roman (1997), Arabesk (1988), Gülen Gözler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kamile Suat Ebrem
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
6.7 (26 Oy)
  • Currently 134.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 55 Dram Oyuncu 7.4 32
2008 54 Dram Oyuncu 5.9 40
2006 Oyuncu    
2005 51 Dram Oyuncu 6.3 2,304
2003 Gerilim Oyuncu 7.5 517
2003 Dram Oyuncu 6.0 14
2000 46 Dram Oyuncu 7.4 2,049
2000 46 Oyuncu 5.8 2,411
1997 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 7,202
1994 40 Oyuncu 6.3 53
1990 36 Komedi Oyuncu 7.8 1,722
1988 34 Komedi Oyuncu 8.1 5,164
1988 34 Dram Oyuncu 6.7 18
1987 33 Dram Oyuncu 7.7 926
1987 33 Biyografi Oyuncu 5.9 39
1986 32 Komedi Oyuncu 7.8 1,172
1986 32 Dram Oyuncu 5.8 60
1986 32 Suç Oyuncu 6.5 103
1986 32 Komedi Oyuncu 7.4 324
1985 31 Dram Oyuncu 7.4 481
1985 31 Komedi Oyuncu 7.5 2,781
1985 31 Romantik Oyuncu 6.9 95
1984 30 Dram Oyuncu 7.3 401
1984 30 Dram Oyuncu 6.2 82
1984 30 Dram Oyuncu 6.2 62
1983 29 Oyuncu 5.3 56
1983 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,449
1983 29 Oyuncu 6.4 30
1982 28 Komedi Oyuncu 5.0 173
1982 28 Dram Oyuncu 7.3 73
1982 28 Oyuncu 5.7 358
1981 27 Oyuncu 5.8 34
1981 27 Oyuncu 7.2 46
1981 27 Macera Oyuncu 7.1 152
1981 27 Oyuncu 4.6 61
1979 25 Dram Oyuncu 5.3 93
1979 25 Dram Oyuncu    
1978 24 Komedi Oyuncu 8.7 10,538
1978 24 Dram Oyuncu 5.5 8
1978 24 Suç Oyuncu    
1978 24 Dram Oyuncu 3.8 5
1977 23 Macera Oyuncu 6.6 133
1977 23 Komedi Oyuncu 8.6 3,983
1977 23 Komedi Oyuncu 6.0 35
1977 23 Dram Oyuncu 3.1 46
1977 23 Oyuncu 4.8 18
1976 22 Komedi Oyuncu 9.1 16,442
1976 22 Macera Oyuncu 6.1 99
1976 22 Oyuncu 4.2 31
1976 22 Romantik Oyuncu 6.9 403
1976 22 Komedi Oyuncu 6.5 45
1975 21 Dram Oyuncu 5.2 149
1975 21 Komedi Oyuncu 5.8 162
1975 21 Dram Oyuncu 7.0 107
1975 21 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
1975 21 Dram Oyuncu 5.7 21
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017