Giriş Kayıt
Apesanahkwat

Apesanahkwat


Oyuncu

Apesanahkwat, oyuncu. Kardaki İzler (2017) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: AP
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardaki İzler
2017 Suç Oyuncu 7.8 118,787
2013 Suç Oyuncu 8.3 60,319
2004 Aksiyon Oyuncu    
1995 Western Oyuncu    
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,005

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 13,075

Bagdad Cafe
1987 Komedi Oyuncu 7.5 9,996
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018