Giriş Kayıt
Apesanahkwat

Apesanahkwat


Oyuncu

Apesanahkwat, oyuncu. Kardaki İzler (2017) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: AP
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardaki İzler
2017 Suç Oyuncu 7.8 58,436
2013 Suç Oyuncu 8.3 57,686
2004 Aksiyon Oyuncu    
1995 Western Oyuncu    
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,705

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 12,817

Bagdad Cafe
1987 Komedi Oyuncu 7.5 9,996
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017