Giriş Kayıt
Yasunao Aoki

Yasunao Aoki


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Yasunao Aoki, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Animasyon Yönetmen 8.0 279
2000 Animasyon Yönetmen 7.9 11,274
1999 Sanat Bölümü    
1997 Dram Yönetmen    
1989 Aksiyon Yönetmen 6.7 12
1988 Animasyon Animasyon    
1986 Animasyon Animasyon 6.9 193
1986 Animasyon Animasyon    
1985 Animasyon Animasyon 6.9 213
1984 Animasyon Animasyon 7.7 1,201

The Castle of Cagliostro
1979 Animasyon Animasyon 7.8 16,655
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,348) Allied (10,266) Moana (8,364) Assassin's Creed (7,423) Lion (5,237) Arrival (4,160) Hacksaw Ridge (3,218) Fences (3,006) Nocturnal Animals (2,812) Forushande (2,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,084) Supernatural (7,847) The Expanse (5,000) Vikings (4,952) The Big Bang Theory (4,072) Suits (3,828) Legion (3,515) The Blacklist (3,403) Arrow (3,292) Sherlock (3,088)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017