Giriş Kayıt
Terry Anzur

Terry Anzur


Oyuncu

Wilmington, Delaware, USA, Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Wilmington, Delaware, USA
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.3 24,459
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,267

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Oyuncu 8.4 49,055

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 141,157
2000 Dram Oyuncu    

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Oyuncu 7.1 4,556

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu 7.1 71,741

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 63,599
Dizi Altyazıları
La casa de papel (25,765) Vikings (2,537) Black Mirror (2,302) Counterpart (2,034) Bron/Broen (1,809) Legends of Tomorrow (1,482) Supernatural (1,185) Altered Carbon (1,064) The Alienist (1,050) Blindspot (920)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018