Giriş Kayıt
Terry Anzur

Terry Anzur


Oyuncu

Wilmington, Delaware, USA, Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Wilmington, Delaware, USA
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.3 22,224
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,267

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Oyuncu 8.4 47,804

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 138,398
2000 Dram Oyuncu    

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Oyuncu 7.1 4,556

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu 7.1 70,320
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 61,734
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017