Giriş Kayıt
Terry Anzur

Terry Anzur


Oyuncu

Wilmington, Delaware, USA, Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Wilmington, Delaware, USA
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.3 25,585
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,267

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Oyuncu 8.4 49,473

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 141,816
2000 Dram Oyuncu    

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Oyuncu 7.1 4,556

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu 7.1 72,130

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 64,072
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018