Giriş Kayıt
Eduardo Antuña

Eduardo Antuña


Oyuncu

Eduardo Antuña, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Eduardo Antuña Presa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kapalı Gözlerle Hayat Kolay
2013 Komedi Oyuncu 7.1 4,069
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,105
2011 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,752
2008 Dram Oyuncu 6.4 133
2007 Komedi Oyuncu 7.4 1,971
2006 Komedi Oyuncu 3.6 81

800 Damla Yaş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,436
2002 Komedi Oyuncu 4.4 401

Halkımız Avanta Peşinde
2000 Komedi Oyuncu 7.4 8,167
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017