Giriş Kayıt
Eduardo Antuña

Eduardo Antuña


Oyuncu

Eduardo Antuña, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Eduardo Antuña Presa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kapalı Gözlerle Hayat Kolay
2013 Komedi Oyuncu 7.1 4,069
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,105
2011 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,011
2008 Dram Oyuncu 6.4 133
2007 Komedi Oyuncu 7.4 1,975
2006 Komedi Oyuncu 3.6 81

800 Damla Yaş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,436
2002 Komedi Oyuncu 4.4 401

Halkımız Avanta Peşinde
2000 Komedi Oyuncu 7.4 8,167
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
Film Altyazıları
The Foreigner (7,305) The Mountain Between Us (5,188) Flatliners (4,825) Stronger (3,433) Beyond Skyline (3,252) Dunkirk (3,215) American Made (2,167) Kingsman: The Golden Circle (1,949) It (1,669) Victoria & Abdul (1,428)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017