Giriş Kayıt
Eduardo Antuña

Eduardo Antuña


Oyuncu

Eduardo Antuña, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Eduardo Antuña Presa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kapalı Gözlerle Hayat Kolay
2013 Komedi Oyuncu 7.1 4,069
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,105
2011 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,752
2008 Dram Oyuncu 6.4 133
2007 Komedi Oyuncu 7.4 1,975
2006 Komedi Oyuncu 3.6 81

800 Damla Yaş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,436
2002 Komedi Oyuncu 4.4 401

Halkımız Avanta Peşinde
2000 Komedi Oyuncu 7.4 8,167
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017