Giriş Kayıt
Aldo Antonelli

Aldo Antonelli


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Aldo Antonelli, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Batman ve Robin (1997), Tuhaf Günler (1995), Falcı (1996), Turbo: A Power Rangers Movie (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Al Antonelli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Tarihi Kameraman 4.9 17
2010 Aksiyon Kameraman 3.7 874
2009 Fantastik Kameraman 4.5 904
2008 Korku Kameraman    
2007 Korku Oyuncu 3.7 1,323
2006 Komedi Kameraman    
2006 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 1,160
2003 Suç Kameraman 7.1 737
1998 Aksiyon Kameraman 7.3 1,898

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kameraman 3.7 196,911
1997 Macera Kameraman 4.5 754
1997 Aksiyon Kameraman 3.4 6,884

Falcı
1996 Korku Kameraman 5.7 21,182

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Kameraman 7.2 56,168

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Kameraman 8.2 453,491
1995 Aksiyon Kameraman 6.6 13,779
1994 Fantastik Kameraman    
1994 Aksiyon Kameraman 4.7 824
1993 Fantastik Kameraman    
1993 Macera Kameraman 3.9 1,240
1992 Korku Kameraman 4.1 582

Puppet Master 3
1991 Fantastik Kameraman    
1991 Korku Kameraman 6.1 2,980
1990 Savaş Kameraman    
1984 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 60
1979 Dram Kameraman    

Babam ve ustam
1977 Biyografi Kameraman 7.4 2,652
1976 Animasyon Kameraman 7.6 2,080
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017