Giriş Kayıt
Tom Anniko

Tom Anniko


Oyuncu

Winnipeg, Manitoba, Canada, Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Winnipeg, Manitoba, Canada
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 5.2 10,653
2017 Komedi Oyuncu 7.7 10
2014 Suç Oyuncu 5.4 250
2013 Biyografi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu    

Sessiz Gece
2012 Korku Oyuncu 5.2 5,875

İri Kıyım
2011 Komedi Oyuncu 6.8 76,007
2009 Suç Oyuncu    

Amrika
2009 Dram Oyuncu 7.1 3,084
2008 Komedi Oyuncu 7.9 367
2007 Korku Oyuncu    

Nüfus 436
2006 Dram Oyuncu 5.8 9,664
2004 Suç Oyuncu 6.0 437
2002 Komedi Oyuncu 6.3 541
1999 Biyografi Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,244) Shameless (6,591) Mr. Robot (6,312) Game of Thrones (3,711) Peaky Blinders (2,559) Manhunt: Unabomber (2,497) Lucifer (1,934) Designated Survivor (1,809) Supernatural (1,531) The Big Bang Theory (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017