Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tom Anniko

Tom Anniko


Oyuncu

Winnipeg, Manitoba, Canada, Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Winnipeg, Manitoba, Canada
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 5.5 26
2013 Biyografi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu    

Sessiz Gece
2012 Korku Oyuncu 5.2 5,875

İri Kıyım
2011 Komedi Oyuncu 6.8 71,839
2009 Suç Oyuncu    

Amrika
2009 Dram Oyuncu 7.1 3,084
2008 Komedi Oyuncu 7.9 367
2007 Korku Oyuncu    

Nüfus 436
2006 Dram Oyuncu    
2004 Suç Oyuncu 6.0 437
2002 Komedi Oyuncu 6.3 541
1999 Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017