Giriş Kayıt
Nikola-Kole Angelovski

Nikola-Kole Angelovski (74)


Oyuncu

Nikola-Kole Angelovski, 14 Mart 1943 Skoplje, Macedonia, Yugoslavya doğumlu oyuncu. Banovic Strahinja (1981), (1969) Neretva Köprüsü (1969), (1989) The Meeting Point (1989), (1973) Beşinci Taarruz (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1943
Doğum Yeri: Skoplje, Macedonia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Kole Angelovski | Nikola Angelovski
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Meeting Point
1989 46 Komedi Oyuncu 8.3 1,588
1981 38 Aksiyon Oyuncu 7.6 628

Beşinci Taarruz
1973 30 Dram Oyuncu 6.9 978

Neretva Köprüsü
1969 26 Dram Oyuncu 7.3 2,355
1967 24 Dram Oyuncu 8.2 86

Üç
1965 22 Dram Oyuncu 8.0 413
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017