Giriş Kayıt
Theo Angell

Theo Angell (54)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Theo Angell, 09 Aralık 1962 Essen, Almanya doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen asistanı. Dante's Cove (2005), 12 Gifts of Christmas (2015), Christmas Land (2015), The Lair (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Aralık 1962
Doğum Yeri: Essen, Almanya
Diğer Bir İsmi: Theodor M. Angell | Theodor Montgomery Angell | Th
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.3 43
2016 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.4 75
2016 Romantik Görüntü Yönetmeni    
2016 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 487
2016 54 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 1,393
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 586
2015 53 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 179
2015 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.2 359
2014 52 Görüntü Yönetmeni 6.6 41
2014 52 Gizem Görüntü Yönetmeni 2.5 150
2013 51 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.7 86
2012 50 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2012 50 Dram Görüntü Yönetmeni 3.9 362
2010 48 Gerilim Görüntü Yönetmeni    
2010 48 Western Görüntü Yönetmeni    
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.3 372

Sessiz Zehir
2009 47 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2008 46 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 2.4 381
2008 46 Dram Görüntü Yönetmeni    

Buz Örümcekler
2007 45 Korku Kameraman 3.1 2,034
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 4.6 657
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 1,655
2003 41 Korku Görüntü Yönetmeni    
2003 41 Western Kameraman
Yönetmen Asistanı
5.6 246

Ölümün Eşiğinde
1999 37 Macera Görüntü Yönetmeni    

Mucize Gözlük
1999 37 Aile Görüntü Yönetmeni    

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.4 3,921
1995 33 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017