Giriş Kayıt
Paul Angelis

Paul Angelis (74)


Oyuncu

Paul Angelis, 18 Ocak 1943 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yellow Submarine (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1943
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikenin Pençesinde
1998 55 Suç Oyuncu 6.0 2,962
1997 Macera Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,315
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,173
1982 Dram Oyuncu 6.7 489

Senin Gözlerin İçin
1981 38 Aksiyon Oyuncu 6.8 76,987
1980 Dram Oyuncu    
1978 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,253

Göklerde Vuruşanlar
1969 26 Aksiyon Oyuncu 7.0 17,269
1968 25 Animasyon Oyuncu 7.4 19,223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017