Giriş Kayıt
Paul Angelis

Paul Angelis (74)


Oyuncu

Paul Angelis, 18 Ocak 1943 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yellow Submarine (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1943
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Oyuncu    

Tehlikenin Pençesinde
1998 55 Suç Oyuncu 6.0 2,962
1997 Macera Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,092
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,045

Senin Gözlerin İçin
1981 38 Aksiyon Oyuncu 6.8 74,470
1980 Dram Oyuncu    
1978 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 13,869

Göklerde Vuruşanlar
1969 26 Aksiyon Oyuncu 7.0 16,597
1968 25 Animasyon Oyuncu 7.4 19,223
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017