Giriş Kayıt
Paul Angelis

Paul Angelis (75)


Oyuncu

Paul Angelis, 18 Ocak 1943 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yellow Submarine (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1943
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikenin Pençesinde
1998 55 Suç Oyuncu 6.0 3,094
1997 Macera Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,623
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,297
1982 Dram Oyuncu 6.6 517

Senin Gözlerin İçin
1981 38 Aksiyon Oyuncu 6.8 79,897
1980 Dram Oyuncu    

Navarone’dan 10. Bölük
1978 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 14,701

Göklerde Vuruşanlar
1969 26 Aksiyon Oyuncu 7.0 18,057
1968 25 Animasyon Oyuncu 7.4 20,741
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018