Giriş Kayıt
Paul Angelis

Paul Angelis (75)


Oyuncu

Paul Angelis, 18 Ocak 1943 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yellow Submarine (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1943
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikenin Pençesinde
1998 55 Suç Oyuncu 6.0 3,060
1997 Macera Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,563
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,276
1982 Dram Oyuncu 6.6 517

Senin Gözlerin İçin
1981 38 Aksiyon Oyuncu 6.8 79,407
1980 Dram Oyuncu    

Navarone’dan 10. Bölük
1978 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 14,538

Göklerde Vuruşanlar
1969 26 Aksiyon Oyuncu 7.0 17,907
1968 25 Animasyon Oyuncu 7.4 20,741
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,745) Den of Thieves (3,455) Maze Runner: The Death Cure (3,157) Hostiles (2,815) Winchester (2,755) 12 Strong (2,422) Submergence (1,827) A martfüi rém (1,554) The Commuter (1,528) Peter Rabbit (1,370)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,918) Supernatural (4,747) The Flash (3,639) The Terror (3,375) The Big Bang Theory (3,311) Gotham (2,790) Legion (2,752) Arrow (2,310) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,281) The Expanse (2,237)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018