Giriş Kayıt
Leif Andrée

Leif Andrée (59)


Oyuncu

Leif Allan Johansson, 29 Ocak 1958 Stockholm, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu. Tomten är far till alla barnen (1999), Nobel'in Vasiyeti (2012), Om jag vänder mig om (2003), Kommissarie Späck (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leif Allan Johansson
Doğum Tarihi: 29 Ocak 1958
Doğum Yeri: Stockholm, Stockholms län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Leif Andree | Leif André
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 58 Animasyon Oyuncu 6.6 88

Cesur Tavşanın Sihirli Macerası
2014 56 Animasyon Oyuncu 6.0 436
2012 54 Suç Oyuncu    
2012 54 Suç Oyuncu    
2012 54 Suç Oyuncu    
2012 54 Suç Oyuncu    
2012 54 Suç Oyuncu    

Nobel'in Vasiyeti
2012 54 Dram Oyuncu 5.9 2,179
2012 Dram Oyuncu 8.0 4,880
2010 52 Dram Oyuncu 6.6 2,709
2010 52 Komedi Oyuncu 4.7 1,295
2010 52 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 23
2010 52 Suç Oyuncu    

Bir Kız
2009 51 Dram Oyuncu 6.7 1,295
2008 50 Gerilim Oyuncu 5.3 347
2007 Dram Oyuncu    
2006 48 Oyuncu 5.0 117
2006 48 Dram Oyuncu 4.7 228
2005 47 Dram Oyuncu 6.3 372
2005 47 Suç Oyuncu 5.0 701

Annem Benim
2005 47 Dram Oyuncu 7.7 3,619
2005 47 Suç Oyuncu 6.5 1,886
2003 45 Dram Oyuncu 7.1 1,303
2003 45 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,761

Mutfak Hikayeleri
2003 45 Komedi Oyuncu 7.4 7,085
2003 45 Dram Oyuncu 5.8 349
2000 42 Komedi Oyuncu 5.2 1,638
1999 41 Komedi Oyuncu 6.8 4,910

Güneşli Bir Gün
1998 40 Dram Oyuncu 6.4 158

Son Sözleşme
1998 40 Suç Oyuncu 6.3 1,064

Yumurtalar
1995 37 Komedi Oyuncu 6.9 728
1992 34 Dram Oyuncu 5.2 299
1990 32 Oyuncu 2.1 8
1989 31 Dram Oyuncu 6.4 110
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017