Giriş Kayıt
Blue André

Blue André


Yapımcı

Blue André, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Blue Andre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazara Tanık
2006 Gerilim Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı    
1987 Aile Yapımcı    
1986 Dram Yapımcı    

O Güzel Günler
1978 Dram Çeşitli 7.9 43,208
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018