Giriş Kayıt
Blue André

Blue André


Yapımcı

Blue André, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Blue Andre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazara Tanık
2006 Gerilim Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı    
1987 Aile Yapımcı    
1986 Dram Yapımcı    

O Güzel Günler
1978 Dram Çeşitli 8.0 39,775
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017