Giriş Kayıt
Carole Androsky

Carole Androsky (75)


Oyuncu

Carole Androsky, 10 Kasım 1942 Pittston, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. (1997) Dante Yanardağı (1997), (2002) Simone (2002), (2005) Tatlı Cadı (2005), (1970) Küçük Dev Adam (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1942
Doğum Yeri: Pittston, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Carol Androsky
Burcu: Akrep
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatlı Cadı
2005 63 Komedi Oyuncu 4.8 61,818

Mutlu Sonlar
2005 63 Komedi Oyuncu 6.5 8,193

Simone
2002 60 Komedi Oyuncu 6.1 54,235
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 39,696

Şanslı Sayılar
2000 58 Komedi Oyuncu 5.0 8,630

Dante Yanardağı
1997 55 Aksiyon Oyuncu 5.9 67,854

Hayal Şarkısı
1996 54 Komedi Oyuncu 6.9 53,768

Sonun Başlangıcı
1993 51 Dram Oyuncu 7.6 145,073
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504
1981 39 Komedi Oyuncu 4.5 2,542
1977 35 Dram Oyuncu 6.6 862
1974 32 Animasyon Oyuncu 5.4 2,027

Küçük Dev Adam
1970 28 Komedi Oyuncu 7.6 28,633
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,621
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,244) Shameless (6,591) Mr. Robot (6,312) Game of Thrones (3,711) Peaky Blinders (2,559) Manhunt: Unabomber (2,497) Lucifer (1,934) Designated Survivor (1,809) Supernatural (1,531) The Big Bang Theory (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017