Giriş Kayıt
Pierre Andrieux

Pierre Andrieux


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Pierre Andrieux, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Suç Yapımcı 6.6 2,821

Metres
1975 Dram Yapımcı 6.6 1,213
1974 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 376
1972 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 401
1972 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 970
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017