Giriş Kayıt
Pierre Andrieux

Pierre Andrieux


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Pierre Andrieux, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Suç Yapımcı 6.6 2,821

Metres
1975 Dram Yapımcı 6.6 1,213
1974 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 376
1972 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 401
1972 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 970
Dizi Altyazıları
Vikings (16,936) Black Mirror (5,554) The Flash (4,771) Shameless (4,272) Supernatural (2,925) The Big Bang Theory (2,759) The Blacklist (1,504) Star Trek: Discovery (1,442) Knightfall (1,197) Black Lightning (1,187)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018