Giriş Kayıt
Pierre Andrieux

Pierre Andrieux


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Pierre Andrieux, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Suç Yapımcı 6.6 2,821

Metres
1975 Dram Yapımcı 6.6 1,213
1974 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 376
1972 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 401
1972 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 970
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017