Giriş Kayıt
Laurence Andries

Laurence Andries


Yapımcı, Senarist

Laurence Andries, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Larry Andries
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist 7.7 2,545

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Senarist 8.3 61,281

Dokuzlar
2007 Dram 6.4 29,547

Doğaüstü
2005 Dram Yapımcı 8.6 299,592
2004 Dram Yapımcı 7.1 776
2003 Suç Yapımcı
Senarist
   
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 38,565
2001 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 95,443
1998 Bilim-Kurgu Senarist
Çeşitli
8.0 419
1996 Suç Yapımcı 8.1 8,015
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,882) Allied (13,163) Moana (8,458) Lion (6,287) Assassin's Creed (5,185) Arrival (4,525) Hacksaw Ridge (3,738) Nocturnal Animals (3,450) Shut In (2,481) Underworld: Blood Wars (2,477)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,598) Taboo (10,575) The Expanse (8,099) Legion (6,488) Arrow (6,239) The Big Bang Theory (6,229) Vikings (5,391) The Blacklist (3,647) Suits (3,624) Sherlock (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017