Giriş Kayıt
Laurence Andries

Laurence Andries


Yapımcı, Senarist

Laurence Andries, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Larry Andries
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist 7.7 2,586

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Senarist 8.3 61,281

Dokuzlar
2007 Dram 6.4 29,547

Doğaüstü
2005 Dram Yapımcı 8.6 301,889
2004 Dram Yapımcı 7.1 776
2003 Suç Yapımcı
Senarist
   
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 38,706
2001 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 95,995
1998 Bilim-Kurgu Senarist
Çeşitli
8.0 419
1996 Suç Yapımcı 8.1 8,089
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017