Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Laurence Andries

Laurence Andries


Yapımcı, Senarist

Laurence Andries, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Larry Andries
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist 7.7 2,482

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Senarist 8.3 61,281

Dokuzlar
2007 Dram 6.4 29,527

Doğaüstü
2005 Dram Yapımcı 8.6 296,513
2004 Dram Yapımcı 7.1 776
2003 Suç Yapımcı
Senarist
   
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 38,438
2001 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 94,564
1998 Bilim-Kurgu Senarist
Çeşitli
8.0 419
1996 Suç Yapımcı 8.1 8,015
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017