Giriş Kayıt
Stephen F. Andrich

Stephen F. Andrich


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Stephen F. Andrich, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Yeni Bir Başlangıç (1996), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), En Uzun Mesafe (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Andrich | Steven Andrich | Steve Andrich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.3 13,228
2015 Aksiyon Kameraman 6.9 5,327
2014 Spor Görüntü Yönetmeni 5.5 44
2014 Dram Görüntü Yönetmeni    
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kameraman 6.4 183,793

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.5 700,708

Büyükler
2010 Komedi Kameraman 6.0 192,229

Zafer ve Gurur
2008 Suç Çeşitli 6.7 54,706
2008 Komedi Kameraman 3.8 44,758
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 36,602

Oyun Bozan
2007 Komedi Kameraman 6.2 47,419

Zafer Bizimdir
2006 Dram Çeşitli 7.1 49,473

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman
Çeşitli
7.1 55,023

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kameraman
Oyuncu
5.6 42,600

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 138,211

Koç Carter
2005 Dram Kameraman 7.3 99,282

Sucu
1998 Komedi Kameraman 6.1 126,246

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 201,804
1991 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 1,185
1988 Komedi Kameraman
Senarist
Editör
5.1 5,617
1987 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017