Giriş Kayıt
Stephen F. Andrich

Stephen F. Andrich


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Stephen F. Andrich, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Yeni Bir Başlangıç (1996), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), En Uzun Mesafe (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Andrich | Steven Andrich | Steve Andrich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.3 14,446
2015 Aksiyon Kameraman 6.9 5,405
2014 Spor Görüntü Yönetmeni 5.5 44
2014 Dram Görüntü Yönetmeni    
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kameraman 6.4 185,468

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.5 708,824

Büyükler
2010 Komedi Kameraman 6.0 194,068

Zafer ve Gurur
2008 Suç Çeşitli 6.7 54,944
2008 Komedi Kameraman 3.8 44,779
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 36,842

Oyun Bozan
2007 Komedi Kameraman 6.2 47,888

Zafer Bizimdir
2006 Dram Çeşitli 7.1 50,024

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman
Çeşitli
7.1 55,570

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kameraman
Oyuncu
5.6 42,855

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 139,506

Koç Carter
2005 Dram Kameraman 7.3 100,341

Sucu
1998 Komedi Kameraman 6.1 127,261

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 203,770
1991 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 1,185
1988 Komedi Kameraman
Senarist
Editör
5.1 5,617
1987 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017