Giriş Kayıt
Stephen F. Andrich

Stephen F. Andrich


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Stephen F. Andrich, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Yeni Bir Başlangıç (1996), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), En Uzun Mesafe (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Andrich | Steven Andrich | Steve Andrich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.3 15,252
2015 Aksiyon Kameraman 6.9 5,452
2014 Spor Görüntü Yönetmeni 5.5 44
2014 Dram Görüntü Yönetmeni    
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kameraman 6.4 186,894

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.5 717,319

Büyükler
2010 Komedi Kameraman 6.0 195,572

Zafer ve Gurur
2008 Suç Çeşitli 6.7 55,217
2008 Komedi Kameraman 3.8 44,779
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 37,080

Oyun Bozan
2007 Komedi Kameraman 6.2 48,313

Zafer Bizimdir
2006 Dram Çeşitli 7.1 50,394

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman
Çeşitli
7.1 56,107

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kameraman
Oyuncu
5.6 43,080

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 140,652

Koç Carter
2005 Dram Kameraman 7.3 101,363

Sucu
1998 Komedi Kameraman 6.1 128,173

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 205,610
1991 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 1,185
1988 Komedi Kameraman
Senarist
Editör
5.1 5,617
1987 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017