Giriş Kayıt
Stephen F. Andrich

Stephen F. Andrich


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Stephen F. Andrich, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Yeni Bir Başlangıç (1996), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), En Uzun Mesafe (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Andrich | Steven Andrich | Steve Andrich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.3 16,964
2015 Aksiyon Kameraman 6.8 5,611
2014 Spor Görüntü Yönetmeni 5.5 44
2014 Dram Görüntü Yönetmeni    
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kameraman 6.4 190,965

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.4 737,772

Büyükler
2010 Komedi Kameraman 6.0 199,693

Zafer ve Gurur
2008 Suç Çeşitli 6.7 55,824
2008 Komedi Kameraman 3.8 45,713
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 37,633

Oyun Bozan
2007 Komedi Kameraman 6.2 49,821

Zafer Bizimdir
2006 Dram Çeşitli 7.1 51,339

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman
Çeşitli
7.1 57,539

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kameraman
Oyuncu
5.6 43,896

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 143,471

Koç Carter
2005 Dram Kameraman 7.3 104,136

Sucu
1998 Komedi Kameraman 6.1 130,746

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 210,093
1991 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 1,185
1988 Komedi Kameraman
Senarist
Editör
5.1 5,617
1987 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018