Giriş Kayıt
William M. Andrews

William M. Andrews


Sesler

William M. Andrews, sesler. Savaşçılar (1979), Dünyalar Savaşı (1953), Shogun 1 (1980), Görevimiz Tehlike (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Andrews | William Andrews
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631
1980 Komedi Sesler 6.5 4,197

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 80,378
1978 Dram Sesler 4.4 626
1978 Komedi Sesler 7.2 7,754

Kadın Polis
1974 Aksiyon Sesler 6.6 1,228
1974 Dram Sesler    
1974 Macera Sesler 7.2 151
1970 Komedi Sesler 7.9 4,101

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Sesler 8.0 6,290
1965 Komedi Sesler 7.9 6,882
1954 Macera Sesler 6.6 2,159

Dünyalar Savaşı
1953 Aksiyon Sesler 7.1 28,030
Film Altyazıları
Black Panther (2,962) Cargo (2,488) Red Sparrow (2,371) True Crimes (1,785) Game Night (1,730) Ready Player One (1,395) Deadpool (1,292) Avengers: Infinity War (991) Annihilation (926) Den of Thieves (920)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,215) Supernatural (6,766) La casa de papel (4,690) Gotham (3,497) Arrow (3,417) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,383) The 100 (3,212) 13 Reasons Why (3,049) The Flash (2,542) Lucifer (2,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018