Giriş Kayıt
William M. Andrews

William M. Andrews


Sesler

William M. Andrews, sesler. Savaşçılar (1979), Dünyalar Savaşı (1953), Shogun 1 (1980), Görevimiz Tehlike (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Andrews | William Andrews
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631
1980 Komedi Sesler 6.4 3,878

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 77,651
1978 Dram Sesler 4.4 626
1978 Komedi Sesler 7.2 7,323
1974 Aksiyon Sesler 6.6 1,133
1974 Dram Sesler    
1974 Macera Sesler 7.2 151
1970 Komedi Sesler 8.0 3,829

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Sesler 8.0 6,006
1965 Komedi Sesler 7.9 6,522
1954 Macera Sesler 6.6 2,140

Dünyalar Savaşı
1953 Aksiyon Sesler 7.1 27,145
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017