Giriş Kayıt
William M. Andrews

William M. Andrews


Sesler

William M. Andrews, sesler. Savaşçılar (1979), Dünyalar Savaşı (1953), Görevimiz Tehlike (1966), The Odd Couple (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Andrews | William Andrews
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shogun 1
1980 Macera Sesler    
1980 Komedi Sesler 6.4 3,878

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 75,545
1978 Dram Sesler 4.4 626
1978 Komedi Sesler 7.2 6,962
1974 Aksiyon Sesler 6.6 1,133
1974 Dram Sesler    
1974 Macera Sesler 7.2 151
1970 Komedi Sesler 8.0 3,676

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Sesler 8.0 5,739
1965 Komedi Sesler 7.9 6,222
1954 Macera Sesler 6.6 2,024

Dünyalar Savaşı
1953 Aksiyon Sesler 7.1 26,397
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017