Giriş Kayıt
Tige Andrews

Tige Andrews (86)


Oyuncu

Tiger, 19 Mart 1920 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1955) Bay Roberts (1955), (1976) Son Patron (1976), (1957) The Wings of Eagles (1957), (1957) Aşk Kurbanı (1957) gibi yapımlarla biliniyor.27 Ocak 2007 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Tiger
Doğum Tarihi: 19 Mart 1920
Ölüm Tarihi: 27 Ocak 2007
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Tiger Andrews
Burcu: Balık
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 56 Aksiyon Oyuncu    

Son Patron
1976 56 Dram Oyuncu 6.4 6,296
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,392
1973 Oyuncu 7.5 532
1963 Dram Oyuncu    
1961 Komedi Oyuncu    

Çinli Bebek
1958 38 Dram Oyuncu 5.9 291

Aşk Kurbanı
1957 37 Dram Oyuncu 6.5 881
1957 37 Biyografi Oyuncu 6.8 2,743
1955 Komedi Oyuncu 8.6 1,029
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,476

Bay Roberts
1955 35 Komedi Oyuncu 7.8 12,941
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017