Giriş Kayıt
Réal Andrews

Réal Andrews (54)


Oyuncu, Dublör

Real Cyril Nathan Andrews, 31 Ocak 1963 North Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Real Cyril Nathan Andrews
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1963
Doğum Yeri: North Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Real Andews | Rayal Andrews | Real Andrews | Anton
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 44 Gerilim Oyuncu 4.1 174
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,481
1997 34 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 405
1996 33 Aksiyon Oyuncu 4.5 294

Kuduz bakisi
1996 33 Komedi Oyuncu 5.5 2,302
1995 32 Dram Oyuncu    
1995 32 Aksiyon Oyuncu    
1994 31 Komedi Oyuncu 4.1 5,626
1994 31 Macera Oyuncu    
1991 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 40

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 26 Biyografi Oyuncu 7.2 79,660
1988 25 Komedi Dublör 5.6 18,914
1987 24 Aksiyon Oyuncu 5.2 447

Polis Akademisi 4: Vatandaşlar Devriye'de
1987 24 Komedi Dublör 4.8 32,450

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
1986 23 Komedi Dublör 5.2 33,140
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,775
1984 21 Dram Oyuncu 6.1 4,148
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,013
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,961
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,443
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,497
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017