Giriş Kayıt
Réal Andrews

Réal Andrews (55)


Oyuncu, Dublör

Real Cyril Nathan Andrews, 31 Ocak 1963 North Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Real Cyril Nathan Andrews
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1963
Doğum Yeri: North Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Real Andews | Rayal Andrews | Real Andrews | Anton
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 44 Gerilim Oyuncu 4.1 174
1999 Suç Oyuncu 8.1 59,702
1997 34 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 405
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 112
1996 33 Aksiyon Oyuncu 4.5 294

Kuduz bakisi
1996 33 Komedi Oyuncu 5.5 2,302
1995 32 Dram Oyuncu    
1995 32 Aksiyon Oyuncu    
1994 31 Komedi Oyuncu 4.1 5,847
1994 31 Macera Oyuncu    
1991 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 40

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 26 Biyografi Oyuncu 7.2 84,019
1989 26 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 2,619
1988 25 Komedi Dublör 5.6 19,998
1987 24 Aksiyon Oyuncu 5.2 447

Polis Akademisi 4: Vatandaşlar Devriye'de
1987 24 Komedi Dublör 4.8 33,750

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
1986 23 Komedi Dublör 5.2 35,181
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,923
1984 21 Dram Oyuncu 6.1 4,405
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,129
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,244
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,646
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,577
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018