Giriş Kayıt
Réal Andrews

Réal Andrews (54)


Oyuncu, Dublör

Real Cyril Nathan Andrews, 31 Ocak 1963 North Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Real Cyril Nathan Andrews
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1963
Doğum Yeri: North Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Real Andews | Rayal Andrews | Real Andrews | Anton
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 44 Gerilim Oyuncu 4.1 174
1999 Suç Oyuncu 8.1 56,556
1997 34 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 405
1996 33 Aksiyon Oyuncu 4.5 294

Kuduz bakisi
1996 33 Komedi Oyuncu 5.5 2,302
1995 32 Dram Oyuncu    
1995 32 Aksiyon Oyuncu    
1994 31 Komedi Oyuncu 4.1 5,727
1994 31 Macera Oyuncu    
1991 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 40

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 26 Biyografi Oyuncu 7.2 80,814
1988 25 Komedi Dublör 5.6 19,406
1987 24 Aksiyon Oyuncu 5.2 447

Polis Akademisi 4: Vatandaşlar Devriye'de
1987 24 Komedi Dublör 4.8 33,131

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
1986 23 Komedi Dublör 5.2 34,544
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,810
1984 21 Dram Oyuncu 6.1 4,148
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,052
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,037
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,495
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,515
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017