Giriş Kayıt
Per Andréasson

Per Andréasson


Müzisyen, Müzisyen

Per Andréasson, müzisyen, müzisyen. Sprängaren (2001), Se upp för dårarna (2007), En underbar jävla jul (2015), Heartbreak Hotel (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 5.6 1,100
2009 Komedi Müzik 4.1 170
2008 Dram Müzik 2.5 449
2007 Komedi Müzik
Müzik
5.0 1,497
2006 Komedi Müzik 5.2 1,182
2003 Dram Müzik 4.6 780
2001 Dram Müzik
Müzik
4.9 1,643
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,258) Allied (11,404) Moana (7,081) Lion (5,441) Arrival (3,741) Hacksaw Ridge (3,177) Nocturnal Animals (2,933) Shut In (2,226) Underworld: Blood Wars (2,187) Fences (1,847)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017