Giriş Kayıt
Per Andréasson

Per Andréasson


Müzisyen, Müzisyen

Per Andréasson, müzisyen, müzisyen. Sprängaren (2001), Se upp för dårarna (2007), En underbar jävla jul (2015), Heartbreak Hotel (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 5.6 1,100
2009 Komedi Müzik 4.1 170
2008 Dram Müzik 2.5 449
2007 Komedi Müzik
Müzik
5.0 1,497
2006 Komedi Müzik 5.2 1,182
2003 Dram Müzik 4.6 780
2001 Dram Müzik
Müzik
4.9 1,643
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017