Giriş Kayıt
Tom Andre

Tom Andre


Yapım Yöneticisi

Tom Andre, yapım yöneticisi. Devlerin Aşkı (1956), Büyük Ülke (1958), The Alamo (1960), Mücadele Tepesi (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas J. Andre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 11,262

Mücadele Tepesi
1959 Savaş Yapım Yöneticisi 7.1 3,307

Büyük Ülke
1958 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 11,855
1957 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.8 2,743

Devlerin Aşkı
1956 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 27,279

Kanlı Geçit
1955 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 2,137
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017