Giriş Kayıt
Tom Andre

Tom Andre


Yapım Yöneticisi

Tom Andre, yapım yöneticisi. Devlerin Aşkı (1956), Büyük Ülke (1958), The Alamo (1960), Mücadele Tepesi (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas J. Andre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 11,695

Mücadele Tepesi
1959 Savaş Yapım Yöneticisi 7.1 3,307

Büyük Ülke
1958 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 12,376
1957 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.8 2,890

Devlerin Aşkı
1956 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 28,102

Kanlı Geçit
1955 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 2,137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017