Giriş Kayıt
Annette Andre

Annette Andre (77)


Oyuncu

Annette Andre, 24 Haziran 1939 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu. Aptallar sehri (1966) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1939
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Annette André
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 35 Aksiyon Oyuncu 6.9 94
1971 Aksiyon Oyuncu    

Aptallar sehri
1966 27 Komedi Oyuncu 7.0 6,877
1965 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,072
1962 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,967
1960 Western Oyuncu 8.1 37
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017