Giriş Kayıt
Roy Andersson

Roy Andersson (73)


Yönetmen, Senarist, Editör, Yönetmen Asistanı

Roy Arne Lennart Andersson, 31 Mart 1943 Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç doğumlu yönetmen, senarist, editör, yönetmen asistanı. İkinci Kattan Şarkılar (2000), Siz Yaşayanlar (2007), İnsanları Seyreden Güvercin (2014), İsveççe Aşk Hikayesi (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roy Arne Lennart Andersson
Doğum Tarihi: 31 Mart 1943
Doğum Yeri: Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Grupp 13
Burcu: Koç
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsanları Seyreden Güvercin
2014 71 Komedi Yönetmen
Senarist
7.0 10,610
2013 70 Dram 6.3 698
2012 69 Belgesel Oyuncu 7.6 1,301
2011 68 Belgesel Oyuncu 7.2 19

Siz Yaşayanlar
2007 64 Komedi Senarist
Yönetmen
7.5 10,862

İkinci Kattan Şarkılar
2000 57 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.7 12,924

Görkemli Dünya
1991 48 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.7 1,537

Bir Şeyler Oldu
1987 44 Kısa Metraj Editör
Senarist
Yönetmen
7.8 508
1976 33 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 2,685
1975 32 Suç Editör
Yönetmen
Senarist
6.4 584

İsveççe Aşk Hikayesi
1970 27 Dram Yönetmen
Senarist
7.6 4,436
1969 26 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 908
1968 25 Belgesel Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
6.9 31
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,520) Allied (11,623) Moana (7,269) Lion (5,570) Arrival (3,835) Hacksaw Ridge (3,246) Nocturnal Animals (2,993) Shut In (2,280) Underworld: Blood Wars (2,237) Fences (2,012)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,009) Taboo (7,898) The Expanse (7,557) Legion (6,096) Arrow (5,842) The Big Bang Theory (5,673) Vikings (4,568) The Blacklist (3,244) Sherlock (2,853) Suits (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017