Giriş Kayıt
Nick Anderson

Nick Anderson


Yapım Yöneticisi

Nick Anderson, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.2 20,381

Sonsuz Matem
1987 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 6,514
1985 Biyografi Yapım Yöneticisi    
1985 Macera Yapım Yöneticisi 5.5 799
1980 Western Yapım Yöneticisi    

Şehrin Çocukları
1979 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 366
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017