Giriş Kayıt
Nick Anderson

Nick Anderson


Yapım Yöneticisi

Nick Anderson, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.1 19,450

Sonsuz Matem
1987 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 6,514
1985 Biyografi Yapım Yöneticisi    
1985 Macera Yapım Yöneticisi 5.5 799
1980 Western Yapım Yöneticisi    

Şehrin Çocukları
1979 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 366
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017