Giriş Kayıt
Nick Anderson

Nick Anderson


Yapım Yöneticisi

Nick Anderson, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.2 21,391

Sonsuz Matem
1987 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 7,074
1985 Biyografi Yapım Yöneticisi    
1985 Macera Yapım Yöneticisi 5.5 799
1980 Western Yapım Yöneticisi    

Şehrin Çocukları
1979 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 366
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018